Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kasalar fenadır. Ben 1.4tsi 170hp GT modeline binmiştim. Şanzıman şimdikiler gibi değildi, GTI'da muhtemelen daha da sağlam şanzıman kullanılmıştır. Yalnız koltuk ve direksiyon derileri düşündürdü. Acaba km'si mi düşürüldü yoksa güneşten sakınılmadı filan da ondan mı aşındı... Bana alırsanız her türlü binerim :D
Abi golf 5 lerin hastalığı bunlar, bana da ondan dolayı gibi geldi. Cam kumandaları, koltuklar falan çok çabuk eskir.

Arabanın kondisyonu baya güzel gözüküyor. Derilerin durumu filan bu yaştaki bir araba için çok iyi durumda. O para verilir mi derseniz bence Golf 5 lerin standart 1.6 versiyonları dahil gereğinden çok pahalı. 86 bin TL lere çok çok çok daha iyi alternatifi var.
78-80 arası bir şey olmalı bence de. Peki alternatif ne var? Otomatik arıyorum bu arada :)

78-80 arası bir şey olmalı bence de. Peki alternatif ne var? Otomatik arıyorum bu arada :)
Sizin tercihlerinizi bilmediğim için bir şey söylemem doğru olmaz. 80 bin lira seviyesinde ben tercihimi E36 M3'ten yana kullanırdım. Bana göre günlük kullanımda otomatik kesinlikle tercihim ama gazlamak için bir araba alıyorsam kesinlikle tercihim manuel olurdu. Ama tabi bu benim görüşüm. Otomatikçilere saygım sonsuz :)

Sizin tercihlerinizi bilmediğim için bir şey söylemem doğru olmaz. 80 bin lira seviyesinde ben tercihimi E36 M3'ten yana kullanırdım. Bana göre günlük kullanımda otomatik kesinlikle tercihim ama gazlamak için bir araba alıyorsam kesinlikle tercihim manuel olurdu. Ama tabi bu benim görüşüm. Otomatikçilere saygım sonsuz :)

Eğer evin 2 aracı olsaydı ve o da sürüş odaklı olsaydı bende direk manuel düşünürüm ama günlük kullanım için otomatik olsun istiyorum. Zaten hothatch ve warmhatch lerin olayı da bu aslında günlük kullanışlılığı sürüş keyfi ile birleştirmesi :) Bu fiyat bandında her türlü c sınıfı hızlı otomatik araba önerisine açığım ayrıca :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...