Karşılıklı değil ki. Şuan sadece ben hoşlanıyorum. O beni tanımıyor. Yani cafe de birinden hoşlanıp sonra facebook da hesabını bulduğunu düşün.Muhabbet kurup onun bana açılmasını sağlarım
Karşılıklı değil ki. Şuan sadece ben hoşlanıyorum. O beni tanımıyor. Yani cafe de birinden hoşlanıp sonra facebook da hesabını bulduğunu düşün.Muhabbet kurup onun bana açılmasını sağlarım
Hocam otomobillerden pek uzaklaşmasakBeyler, hoşlandığınız kişiye nasıl açılırsınız? Direk söylemek mi lazım? Yoksa muhabbet kurup, bir müddet sonra mı?
Aşk lazım hocam aşkHocam otomobillerden pek uzaklaşmasak
Karşılıklı değil ki. Şuan sadece ben hoşlanıyorum. O beni tanımıyor. Yani cafe de birinden hoşlanıp sonra facebook da hesabını bulduğunu düşün.
Hiç mi konuşulmadıAklıma gelmedi değil hani ama bilemiyorum.
Aynen, beğenmek diyelim.Şimdi şöyle bir şey var. Tanışmadan hoşlanmak bir kere hata olur senin dediğin beğenmektir. Önce tanışıp ne olduğunu görmen lazım şimdi sana uygun biri değilse sonuç kötü olur. Tipini çok beğendiğin bir araba gibi düşün ama kullanınca bütün büyüsü bozulursa arabayı eskisi gibi sevmezsin demi onun gibi
Hiç mi konuşulmadı
Geyik başlığı bunun için varHocam otomobillerden pek uzaklaşmasak
Biraz ortami ısıt sohbet muhabbet sonra yavaş yavaş soyle bence pat diye konuya girmeBeyler, hoşlandığınız kişiye nasıl açılırsınız? Direk söylemek mi lazım? Yoksa muhabbet kurup, bir müddet sonra mı?
O zaman biraz konuşun yaw bigörsün seni de ahsjdgdvxcsAynen, beğenmek diyelim.
Hayır.
Aynen, beğenmek diyelim.
Hayır.
Ahahahaha valla olabilir şaka bir yana bana arabaları seven biri lazım .Yurt dışında bir kadın köpeğiyle mi ne evlenmişti. Korkuyorum sende bir arabayla evlenip Dünya da ilk olacaksın
öbür türlü olmaz zaten. yürümez o işAhahahaha valla olabilir şaka bir yana bana arabaları seven biri lazım .
Hocam burası geyik başlığı burda her türlü konu konuşuluyor küfür hariç freezone yani .Sohbete girerken çıkan yazıda sohbetin sınırları yeterince belli.
Burada argo ve küfür hariç herşey konuşulur hocam forum ilk açıldığından beriSohbete girerken çıkan yazıda sohbetin sınırları yeterince belli.
Tamam hocam öğrenmiş oldumGeyik başlığı bunun için var
haklısınız. o yazıya ters bir olay dönmüyor zaten burda. yapılan geyiğin büyük bir kısmı otomobilller zatenSohbete girerken çıkan sohbet Kategorisinin altındaki yazı sohbetin sınırlarını özetliyor.
Sohbete girerken çıkan sohbet Kategorisinin altındaki yazı sohbetin sınırlarını özetliyor.
Sohbete girerken çıkan sohbet Kategorisinin altındaki yazı sohbetin sınırlarını özetliyor.
Beyler, hoşlandığınız kişiye nasıl açılırsınız? Direk söylemek mi lazım? Yoksa muhabbet kurup, bir müddet sonra mı?