Geyik Başlığı 4

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Araç rengi değiştirme işine çok sardım, acemilik dönemindeyiz göze batan kusurlar için kusura bakmayın :D

QVPr0A.png
 
Test güzeldi (8.15de aha patladı dedim:D)ama teknik olarak eksik olmuş motora ne yapıldığından nerdeyse hiç bahsedilmedi ki ağır modifiyeli bir arabada bence en çok bahsedilmesi gerken yer motor
 
Son düzenleme:
Benim GT'de pert ettiğim arabaları toplasak ohooo.

Valla biraz da yetenek gerektiriyor bence bu olay, pek kasılabilecek veya sonradan edinilebilecek bir durum değil.
Yetenek de olmalı ama üstüne düşmek de lazım. Ben piste çıksam avel avel dolanırım yani Sinan abi taunusuyla geliştirmiş zamanında kendisini bahağı
 
  • Beğeni
Tepkiler: Cussler
Hala daha o golf R ın o virajdan nasıl çıktığını düşünüyorum
Şerefsizim flashback yaptı kafamda. Yağmurda 500x'i spor modda kullanırken aynen böyle patlıyordum, sonra işte arabanın arkası geldi, sonra da kontra montra bir şekil kurtulmuştuk. :D 4 çeker demedim de, "araba iyi tutunuyor valla" filan gevelemiştim. Esp el freni yapmıştı resmen de öyle yırtmıştım patlamaktan :p Ha, ben bu hızlarda yaşamadım tabii ama çok iyi anlıyorum o hissi :)
 
Her yeni gelen kişinin bize benzemesini beklersek, maalesef başarısız oluruz.

Herkesin bir yazım ve üslup tarzı var. Dün gece yazılan araç sahibine hakarettir veya değildir onu tartışmayacağım ama "Bakalım ne zaman banlanacak" tarzında bir mesaj, o üyenin araçla ilgili kullandığı (el arabasi) tabirinden daha ağır bir tabirdir.

Bizim, yeni gelen üyeleri hoşgörü ile karşılayıp, en kısa süre içerisinde ortamımıza ısıtmamız gerekiyor. Yoksa yaşlılar lokali gibi burada 20-30 kişi dönüp dururuz.

Olayın gereksizce çok büyütüldüğünü düşünüyorum. Tabii ki görüşünüzü buraya gelip burada belirtebilirsiniz lakin keşke buralara gelmeseydi.

Hesap silmiyoruz, hesap silme taleplerini kullanıcı isterse "geri gelmeyecek şekilde banlayarak" gerçekleştiriyoruz.

Eğer isterseniz, hesabınızın kayıtlı olduğu mail adresi aracılığı ile berkin (at) otopark (nokta) com mail adresine atarak işlemi sağlayabiliriz.

mail attim sana en kısa sürede banlarsan sevinirim ..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...