Esp yi olaydan sonra açmış.Öncesinde kapalıydıesp kapatılmıyor mu sürekli yanıp sönüyordu
Esp yi olaydan sonra açmış.Öncesinde kapalıydıesp kapatılmıyor mu sürekli yanıp sönüyordu
Ben ne zaman öyle araba sürebilcem
Bence o 4 motion falan degildi baska bisey var orda
Atayizler bunu da açıklasın jsjfkskdHala daha o golf R ın o virajdan nasıl çıktığını düşünüyorum
@sinan korunmanın önemini 11.virajdan sonra anlamış :SAtayizler bunu da açıklasın jsjfkskd
Yetenek de olmalı ama üstüne düşmek de lazım. Ben piste çıksam avel avel dolanırım yani Sinan abi taunusuyla geliştirmiş zamanında kendisini bahağıBenim GT'de pert ettiğim arabaları toplasak ohooo.
Valla biraz da yetenek gerektiriyor bence bu olay, pek kasılabilecek veya sonradan edinilebilecek bir durum değil.
Yetenek, fırsat ve zaman üçünün birden olması gerekiyorBen ne zaman öyle araba sürebilcem
08:15 asdfasdf
Şerefsizim flashback yaptı kafamda. Yağmurda 500x'i spor modda kullanırken aynen böyle patlıyordum, sonra işte arabanın arkası geldi, sonra da kontra montra bir şekil kurtulmuştuk. 4 çeker demedim de, "araba iyi tutunuyor valla" filan gevelemiştim. Esp el freni yapmıştı resmen de öyle yırtmıştım patlamaktan Ha, ben bu hızlarda yaşamadım tabii ama çok iyi anlıyorum o hissiHala daha o golf R ın o virajdan nasıl çıktığını düşünüyorum
atın linkleri takipciniz olalim .
@İstanbullu , @Garaj TV
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her yeni gelen kişinin bize benzemesini beklersek, maalesef başarısız oluruz.
Herkesin bir yazım ve üslup tarzı var. Dün gece yazılan araç sahibine hakarettir veya değildir onu tartışmayacağım ama "Bakalım ne zaman banlanacak" tarzında bir mesaj, o üyenin araçla ilgili kullandığı (el arabasi) tabirinden daha ağır bir tabirdir.
Bizim, yeni gelen üyeleri hoşgörü ile karşılayıp, en kısa süre içerisinde ortamımıza ısıtmamız gerekiyor. Yoksa yaşlılar lokali gibi burada 20-30 kişi dönüp dururuz.
Olayın gereksizce çok büyütüldüğünü düşünüyorum. Tabii ki görüşünüzü buraya gelip burada belirtebilirsiniz lakin keşke buralara gelmeseydi.
Hesap silmiyoruz, hesap silme taleplerini kullanıcı isterse "geri gelmeyecek şekilde banlayarak" gerçekleştiriyoruz.
Eğer isterseniz, hesabınızın kayıtlı olduğu mail adresi aracılığı ile berkin (at) otopark (nokta) com mail adresine atarak işlemi sağlayabiliriz.
Ben konuya biraz Fransız’ım abi otopark.com ekibi mi 4c pert etti?aklima 4c nin orada pert olusu geldi.
Instagram'da takipleşiyoruz zaten Ali abi , 1000abone olmasina yardimci oluruz belki . YouTube'yi kastettim .İnstagrammi.
Instagram'da takipleşiyoruz zaten Ali abi , 1000abone olmasina yardimci oluruz belki . YouTube'yi kastettim .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben konuya biraz Fransız’ım abi otopark.com ekibi mi 4c pert etti?