Guzel soru walla ne desem bilemedim
saka bi tarafa ben isime devam ettigim surece petrol 20 usd de olsa sorun yok, kaldi ki o rakamlari gordugunde bile cok sukur isimizden olmadik.
Bu arada arkadaslar ukalik olsun diye demiyorum ama gercekten yurtdisinda calisan turklerin geneli ulkemizi cok guzel temsil ediyor.
sahsen ben universiteden 2 sinif arkadasimla birlikte yaklasik 11 yildir, 5 farkli sirkette cok guzel isler cikardik. su anda bulundugumuz projede ihaleyi hangi sirket kazanirsa o sirkete transfer olmak suretiyle isimize devam ediyoruz. ve bizimle ayni isi yapan yabancilar arasinda arapca bilmeden irakta calisabilen baska kimse yok (en azindan bizim bildigimiz yok) ayrica yasi en genc olanlar da bizleriz, bizde sonra en genci 40-45 yaslarinda.
birde kazandigimiz parayi usd olarak ulkemize sokarak ta ulke ekonomisine katkida bulunmak bizi mutlu ediyor, belki 3-5 kisinin kazandigi para pek birsey ifade etmez ama inanin gunde 3-4 bin usd para kazanan duayen abilerimiz var
velhasilkelam ben her kosulda ulkeme katkida bulunmaya calisan biri oldugumu dusunuyorum nacizane, ayrica elde ettigim bu tecrubeyi ilerde turkiyenin cikarlari icin turkiyedeki projelerde kullanmak en buyuk hayalim