Vallahi soverim bak ulan gelmis ask olsun neyim var diyor arkadas korkuyorum ben bakinabi aşk olsun neyim var benim şimdi allah aşkına xdd
Vallahi soverim bak ulan gelmis ask olsun neyim var diyor arkadas korkuyorum ben bakinabi aşk olsun neyim var benim şimdi allah aşkına xdd
abi yenge buraları okumuyordur inşallah ...Hatuna solim bari baslik parasi istesin madem gidiyoruz artik
RS6 Avant hazır cnm gang wagon@Porsche ceyhun 1 sarışın 1 esmer 1 kumral 1 tane adrinaya benzer bir kız grubuyla gelcem toplam 4 tane hangi aracı ayarlıyon ? xddd
Adama ula madem o kadar var kendine bir tane yapsaydin derler bak ben demem de derler yani.@Porsche ceyhun 1 sarışın 1 esmer 1 kumral 1 tane adrinaya benzer bir kız grubuyla gelcem toplam 4 tane hangi aracı ayarlıyon ? xddd
Kaptan, duvardan başkasına arkanı dönme. Zaten ortalık karışık asdfsdfsdfasdVallahi soverim bak ulan gelmis ask olsun neyim var diyor arkadas korkuyorum ben bakin
Ya bak adam görün adam yemiyor yediriyor örnek alınAdama ula madem o kadar var kendine bir tane yapsaydin derler bak ben demem de derler yani.
Sizin yuzunuzden foruma gizli gizli yaziyorum genelde yemin ediyorum birseyden supheleniyorda sizlerle aldattigimi ogrenirse rezil eder beni elalemeabi yenge buraları okumuyordur inşallah ...
kalbimi feth ettin bak şimdi 300 keyf yapıyoz o zaman xdRS6 Avant hazır cnm gang wagon
abi zamanında hep knk olduk ondan kaybettik bu arakdaşların ortamın çok güzel hatunlar varda ben istabulda değilim olmuyorAdama ula madem o kadar var kendine bir tane yapsaydin derler bak ben demem de derler yani.
Valla arada kaynatırlar adamı haaaKaptan, duvardan başkasına arkanı dönme. Zaten ortalık karışık asdfsdfsdfasd
Arkadas adam hapishane taktigi veriyor oldu olacak ortak alanda yere sabun dusurme de tam olsunKaptan, duvardan başkasına arkanı dönme. Zaten ortalık karışık asdfsdfsdfasd
İstanbulda olsan şehri kurtcan mübarekkalbimi feth ettin bak şimdi 300 keyf yapıyoz o zaman xd
abi zamanında hep knk olduk ondan kaybettik bu arakdaşların ortamın çok güzel hatunlar varda ben istabulda değilim olmuyor
rs6 günah yuvası editiion xdYa bak adam görün adam yemiyor yediriyor örnek alın
Sabun kaydırır kaptan sadfasdfdsafArkadas adam hapishane taktigi veriyor oldu olacak ortak alanda yere sabun dusurme de tam olsun
abi basılırsak '' açıklayabiliriz '' repliği ile giriş yapıp konuyu vaga ordan mazdaya bağlayalım xdSizin yuzunuzden foruma gizli gizli yaziyorum genelde yemin ediyorum birseyden supheleniyorda sizlerle aldattigimi ogrenirse rezil eder beni elaleme
Ahahhahahahahahahhaha gece geceSabun kaydırır kaptan sadfasdfdsaf
Ceyhun sakin ol bizim ev sallandi valla bakİstanbulda olsan şehri kurtcan mübarek
bu konuda kilit olan arkadaşlarımın hepsi istanbulda xdd orda olsam ekmeğini çok yerimİstanbulda olsan şehri kurtcan mübarek
Siz bayram gelmeden bayramlaşırsınız da bu gidişlekalbimi feth ettin bak şimdi 300 keyf yapıyoz o zaman xd
abi zamanında hep knk olduk ondan kaybettik bu arakdaşların ortamın çok güzel hatunlar varda ben istabulda değilim olmuyor
yemin olsun buna kahkaha attım içerden evdekiler ne oluyor dedi xddCeyhun sakin ol bizim ev sallandi valla bak