Bana ekmeğin içini geç kırıntısını versen kafibu konuda kilit olan arkadaşlarımın hepsi istanbulda xdd orda olsam ekmeğini çok yerim
Bana ekmeğin içini geç kırıntısını versen kafibu konuda kilit olan arkadaşlarımın hepsi istanbulda xdd orda olsam ekmeğini çok yerim
Allahim dunden razi bu herif insan derki abi oyle sey olurmu sacmalama kac yasinda insanlariz SAKA tabiki hepsiabi basılırsak '' açıklayabiliriz '' repliği ile giriş yapıp konuyu vaga ordan mazdaya bağlayalım xd
Ekip buluşur afrine gideriz diyoduk, amsterdama gidicez gibi jsjfjdkksOrtam aşkı memnuya döndü baksana yürüyen yürüyene beşir gibi kaldım
Mesele koltuk olmakta değil. Doğru kişinin oturması jdnvmsmdmKoltuk olcam ben koltuk diyen baskasiydi demi
asdqwdqw party hard xdSiz bayram gelmeden bayramlaşırsınız da bu gidişle
Sabah cok saglam ban yiycez okkaliEkip buluşur afrine gideriz diyoduk, amsterdama gidicez gibi jsjfjdkks
Mesele koltuk olmakta değil. Doğru kişinin oturması jdnvmsmdm
Benim suçum yok valla youtube u banlayalimSabah cok saglam ban yiycez okkali
Bizi Red Light Street paklarEkip buluşur afrine gideriz diyoduk, amsterdama gidicez gibi jsjfjdkks
Mesele koltuk olmakta değil. Doğru kişinin oturması jdnvmsmdm
Bana ekmeğin içini geç kırıntısını versen kafi
abi bak yukarda ekmek kırntısı diyor kırıntı bence ben masumum xdddAllahim dunden razi bu herif insan derki abi oyle sey olurmu sacmalama kac yasinda insanlariz SAKA tabiki hepsi
Demedi adam demedi.
Vallahi pes mahalle dedikoducusu gibi buda veriyor ayariSiz bayram gelmeden bayramlaşırsınız da bu gidişle
Ben bulusmaya gelirken hasema giycem galibaBana ekmeğin içini geç kırıntısını versen kafi
sanada bi kişilik yer açarız panpa ayıp ediyon kaptanımızında başımızın üstünde yeri var xdd isterse@Porsche @Koraykaya rs6'yı ben de çok severim, golf gti kadar olmasa da rs6 koltuğu olmayı da severim nsnfmdkskf
Ban yiyeceksek gidişimiz şekil olsun fsdfdfasdfVallahi pes mahalle dedikoducusu gibi buda veriyor ayari
Oooo haşema hee hafif giyincen yani tövbe yarabbi gece gece yaBen bulusmaya gelirken hasema giycem galiba
kilitli iç çamaşırları var onlarda olabilir xd xdBen bulusmaya gelirken hasema giycem galiba
Tabi canim milletin gozu dondu simdi amsterdam da cikti araba konusalim oldubiraz otomobil konuşalım şikayet yemezsek problem yok xdd
Töbeeeeeeesanada bi kişilik yer açarız panpa ayıp ediyon kaptanımızında başımızın üstünde yeri var xdd isterse
Daha yeni gelmiştik yavBan yiyeceksek gidişimiz şekil olsun fsdfdfasdf