@alfhonso ne sıkıntı çıkardı abi? Satmayin yav
Genel sıkıntılar adamım, bitmiyor masraf. Yaptıkça yenisi çıkıyor
@alfhonso ne sıkıntı çıkardı abi? Satmayin yav
Ben korayi sevmedim ya onune gelene yaziyor digerini hazirda bekletiyor gibi
abi tövbe olur mu öyle şey ben burda kaptanımızı abimizi korumaya çalışıyom yoksa aman diyim xddd allaha şükür farklı dallarda gözümüz yok asdqw
Yav o değil de ispartadan mi geldi @yaso böyle zamanlarda haber verin reisler atlar geliriz biz de
Site Almanya'dan yayın yapıyor zaten.Dün gece forum hollanda ağına bağlanmış.
Hocam biz de bi gece öncesinden ani kararla gittik gece gidelim mi derken sabahına yola çıktıkYav o değil de ispartadan mi geldi @yaso böyle zamanlarda haber verin reisler atlar geliriz biz de
Dikkati elden bırakmayın. Hayırlı yolculuklarHanımı Marmaris için yapcağım yolculuğu arabayla yapmaya ikna ettim
Şimdi 7 saate nasıl giderim onun hesaplamalarını yapıyorum. Komple otobanlardan, full navigasyon açık 7 saate marmaris sınırına girmeyi düşünüyom. Bakalım yol ne çıkıcak.
Uykuya dikkat abi, şimdiden hayırlı yolculuklarınız olsun.Hanımı Marmaris için yapcağım yolculuğu arabayla yapmaya ikna ettim
Şimdi 7 saate nasıl giderim onun hesaplamalarını yapıyorum. Komple otobanlardan, full navigasyon açık 7 saate marmaris sınırına girmeyi düşünüyom. Bakalım yol ne çıkıcak.
O zamana kadar daha çok şey olur. Tabi plan program iyidir, severim.@Berkin @Cagdas Cag haziran ayinn ilk haftasinda.
Site Almanya'dan yayın yapıyor zaten.
Sorun yok devam
Yok değilSunucu contabo mu [emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vallahi otomatikçiler de manuelcilerle dalga geçiyordur ki köprü trafiğine giren birisinin, trafiği bitirene kadar kaç defa debriyaja bas çek yaptığını, kaç defa 2.vitese takıp takamadığını sorguladığımızda otomatikçilerin dalga geçmesi daha mantıklı geliyor bana. Ben de manuel kullanıyorum ama kıvırmaya gerek yok. Uzun yola çıkmadığın müddetçe manuel hamallıktır. Uzun yolda ise hiç bir otomatik şanzıman manuel'in zevkini yaşatamaz o ayrı.