Işte cok guzel makina yeni nesli ile kuafor arabası dalgasi da bitti ama bilemiyorum yani söyle 5 ayi gazlama keyfi istiyo insan .O zaman mx -5
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Işte cok guzel makina yeni nesli ile kuafor arabası dalgasi da bitti ama bilemiyorum yani söyle 5 ayi gazlama keyfi istiyo insan .O zaman mx -5
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bize niye hayırlı olsun biz Chrysler ' , Alfa 'sı , jeep'i olan vip adam mıyız ?
Ama tabiki sn. , degerli , saygıdeğer , genel müdür , yonetim kurulu başkanı , infazdan sorumlu dünya lideri @alfhonso 'ya hayirli olsun . Saygılar müdürüm .
kendisi tek alfa ile yetinmeyip 2.sini alacak mudurumuze bir alkış [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@mustafa.e ye sormak lazim , koltuk konusunda baya bilgili [emoji16]Koltuğu iyi mi bari
428iBana hangi arabayı alıyoruz? Halen ehliyet yok yaş oldu 21.
Bana hangi arabayı alıyoruz? Halen ehliyet yok yaş oldu 21.
Büyük ve alman olması lazım. Üstü açık ve büyükte olabilir. Özetle büyük olması lazım.
Bunlara düşmeyen varmi yaBüyük ve alman olması lazım. Üstü açık ve büyükte olabilir. Özetle büyük olması lazım.
Şu ikisine düşebilirler. Gerçi bunlara ben bile düşerim.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...erati-edizione-turkiye-de-tek-497608795/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-e-hdi-stt-d-sport-mcp-cabrio-448847602/detay
Cicek olur bi kere estate olumAhali Golf'ten sonra W204 C180 Estate nasıl olur?Ne dersiniz?
O zaman CHR alcan (@DouglasAdams )Hacı alfa hayatta almam şu ara markadan ciddi soğudum. MX-5 cok guzel makina, Golf 5 GTi cicek, Leon mk2 fr 1.4 manuel cicek ama bunları dunya genelinde temiz bulmasi zor. Yurtdisinda hele alfa hayatta almam bozulsa bittik valla.
Panpa Gölcük'te kaç tane sarayli var ? Şirinköy 'un oradaki sarayliyla d.dere sarrayli köyü ayni yer mi ?Ahali Golf'ten sonra W204 C180 Estate nasıl olur?Ne dersiniz?
Steycın mı ? Of çıldırtır.Ahali Golf'ten sonra W204 C180 Estate nasıl olur?Ne dersiniz?
Yakınlarda alırım sizi cam tavandan zıplarsınız Çok güzel makinalar da yakıtı düşündürüyor biraz
Ben komple SUV'lere karsi oldugum icin hayatta almam abi (dedi ve 1.5 TSI T-ROC aldi ) GT86 cok iyi makina ama ben ilk virajda banko patlarim bana hata affettirebilen bisey lazim ilerde.O zaman CHR alcan (@DouglasAdams )
malum dunyada sorunsuzluk demek toyota demek, tabi gt86 ya gucun yeterse onu bilemem
Hiç bir fikrim yok.Panpa Gölcük'te kaç tane sarayli var ? Şirinköy 'un oradaki sarayliyla d.dere sarrayli köyü ayni yer mi ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olum o cam beni tasimaz la sonra derim takla atti ondan kirildi diye satamazsiniz haa .Yakınlarda alırım sizi cam tavandan zıplarsınız Çok güzel makinalar da yakıtı düşündürüyor biraz