93 milyara cok dolu olmayan 1.4 turbo astra aldik hayirli olsun masallah alirim
Mazda gittimi.
93 milyara cok dolu olmayan 1.4 turbo astra aldik hayirli olsun masallah alirim
Direk taşıma isi yüzünden mi abiGunaydin ahali
Cabrio desen cok bisey tutmaz da, Coupe uzer
Astra k 1.4 de sıkıntı var diyorlardı abi gerçi araştırmadan is yapmazsın sen93 milyara cok dolu olmayan 1.4 turbo astra aldik hayirli olsun masallah alirim
Sagolasin peder bir cilginlik yapti valla bizde sasirdik secmeme izin verdigi sey renk oldu bende mazda nin ayni rengini sectim fume aldikHayırlı olsun kaptan. İyice deneyimledikten sonra bir şeyler karalarsın buraya artık.
Ee hadi hayırlı uğurlu olsun inşaallah. Güzel yol tutuşu vardır arabanın. Kullanınca tadını çıkarmanı tavsiye ederim.Sagolasin peder bir cilginlik yapti valla bizde sasirdik secmeme izin verdigi sey renk oldu bende mazda nin ayni rengini sectim fume aldik
Mazda duruyor abi. Peder bir anda genclik hevesiyle gitti aldi arkadasindan gormus dun sevmis begenmis cok karismadim donanimida kendi secti bir tek tenk bendeydi.Mazda gittimi.
Ee hadi hayırlı uğurlu olsun inşaallah. Güzel yol tutuşu vardır arabanın. Kullanınca tadını çıkarmanı tavsiye ederim.
Hayırlı olsun güle güle kullanin93 milyara cok dolu olmayan 1.4 turbo astra aldik hayirli olsun masallah alirim
Cok tesekkur ederim daha iyileri sizlerin olsun insallahHayırlı olsun güle güle kullanin
Mazda duruyor abi. Peder bir anda genclik hevesiyle gitti aldi arkadasindan gormus dun sevmis begenmis cok karismadim donanimida kendi secti bir tek tenk bendeydi.
Gayette yeterli donanımı var. Kişisel olarak şu donanımlardan sadece arka kol dayaması da olsun isterdim hepsi bu. Onun haricinde bence yeterli dolulukta ve rengi de güzel. Allah kaza bela, arıza vermezse uzun yıllar kullanılır bence kaptan. Dediğim gibi yol tutuşu iyi hissettiriyor.muhtemelen cok bana gelmeyecek ama olsun persembe ben teslim alcam zaten bi bakarim durumuna
İnsallah sagolasin valla bende sasirdim bir suredir bende bakiyorumda bi anda gidip alacagini tahmin etmiyordum koltuk isitma kor nokta acc gibi seyler yok ama olsun kendisi mutlu olsunda simdi ya kaplama yada seramik isine giriscem bakalimGayette yeterli donanımı var. Kişisel olarak şu donanımlardan sadece arka kol dayaması da olsun isterdim hepsi bu. Onun haricinde bence yeterli dolulukta ve rengi de güzel. Allah kaza bela, arıza vermezse uzun yıllar kullanılır bence kaptan. Dediğim gibi yol tutuşu iyi hissettiriyor.
Eyvallah sagolasin cok@Sailor hayırlı olsun. Kazasız belasiz umarim
Vallahi bana kalırsa yeterli donanım sahip otomobil. Kolay gelsin şimdiden kaptanİnsallah sagolasin valla bende sasirdim bir suredir bende bakiyorumda bi anda gidip alacagini tahmin etmiyordum koltuk isitma kor nokta acc gibi seyler yok ama olsun kendisi mutlu olsunda simdi ya kaplama yada seramik isine giriscem bakalim
Sen ve opel inanmam hayırlı olsun93 milyara cok dolu olmayan 1.4 turbo astra aldik hayirli olsun masallah alirim
Sagolasin dedigim gibi benim degil muhtemelen cokda kullanma sansi bulamam ama tabiki ihtiyac aninda kacirabilecegim bir araba daha olduSen ve opel inanmam hayırlı olsun
Abi bana cok bos geldi yinede fena degil ilk izlenimlerim.Vallahi bana kalırsa yeterli donanım sahip otomobil. Kolay gelsin şimdiden kaptan
Abi Maşallah çok güzel, Allah kaza bela vermesin hayırlı olsunmuhtemelen cok bana gelmeyecek ama olsun persembe ben teslim alcam zaten bi bakarim durumuna
Allah razi olsun sagolasinAbi Maşallah çok güzel, Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun