Opsiyon mu standart mıYakında foruma bomba bir özellik ekliyorum.
Opsiyon mu standart mıYakında foruma bomba bir özellik ekliyorum.
Hocam hayırlı olsun. Yorumlarınızı bekliyorum. Biz de düşünüyoruz93 milyara cok dolu olmayan 1.4 turbo astra aldik hayirli olsun masallah alirim
Olum yüzüme mi vuruyon benim arabam yok...
HakkındaBirinin araç markasını nasıl görüyoruz ben onu çözemedim
Eyvallah sagolasin hacim@Sailor abi hayırlı olsun.
Eyvallah tesekkur ederim tabi paylasirim bende gorduklerimiHocam hayırlı olsun. Yorumlarınızı bekliyorum. Biz de düşünüyoruz
Ayip ettin tabiki yani@Sailor , buluşmada baklavasini yeriz yeni makinanin
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sagolasin daha iyileri sizlere insallah@Sailor Hayırlı olsun abi güzel günlerde kullanın.
Temiz duruyor ama sol arkadan kordon bozuk gibi sanki.
Sol arka kapıda düşüklük var. Sağ arka kapı da sanki çok düşmüş de kötü bir kaporta işçiliğiyle düzeltilmeye çalışılmış gibi. Bu yaşta bu km'deki arabalarda bu tarz şeyler normal. Bu iyi senaryo. Kötü senaryo da fena taklalara gelmiş olması Sağolsunlar fotoğrafları da öyle bir ince yamuklukla çekmişler ki; çengel çengel yürüyen, takladan sonra zor doğrultulmuş kartallar toroslar gibi gözüküyorOlabilir hocam sanki var gibi, experimiz baksın hemen @bt
Ama ciddi güzel bakılmış araba hasta oldum, kazası falan illa ki olacaktır 20 yaşında ve bu kilometrede ve Ankarada kullanıldığını farzederek büyükşehirde binilmiş araba
abı neyı ogrenemedın karıstı ortalık gunde kac bıldırım gelıyor bana haberın varmı opel astra 1.4 turbo
yok abı mazda duruyor peder kendıne aldı bunu.Vay be
Atmosferik Mazda’ci turbo motora gecti ha
yok abı mazda duruyor peder kendıne aldı bunu.
Herkes de sol kısımda da gözüküyor gözükmüyor mu? Ben şu anda görüyorum herkesin mesajlarının solundaki beğenilen mesajların altında.Hakkında
haram beygır haramGuzel araba hayirli olsun
Baba isi biliyor..Tum atmosferik kullananlara selam olsun turbo candir
pejo yapmamıssın amaHerkes de sol kısımda da gözüküyor gözükmüyor mu? Ben şu anda görüyorum herkesin mesajlarının solundaki beğenilen mesajların altında.
EAT8 gelmezse Peugeot olmazpejo yapmamıssın ama
haram beygır haram