M1A + M2 hatlı metrolarla akar gidersin doktorumBeyler Saat 21:00 de atatürkten beni Levente atabilecek var mı??? Panpalaaar ses verin
M1A + M2 hatlı metrolarla akar gidersin doktorumBeyler Saat 21:00 de atatürkten beni Levente atabilecek var mı??? Panpalaaar ses verin
@DouglasAdams İstanbul'dan çıkmaz oldun, ben olsaydım gelir alırdım seni VİP arabaylaM1A + M2 hatlı metrolarla akar gidersin doktorum
O su an hayalde abiMx5 mi geldi ? @Sailor
O su an hayalde abi
Yok be abi sen sorsaydin soylerdim ben okudunda baska sey soruyorsun sandim cok tesekkur ederim bu arada sagolasin abiOlsun inanmak basarmanin yarisidir
Ben hayirli olsun dileklerimi ileteyim, malum agzindan laflari ameliyatla aliyoruz
Yok be abi sen sorsaydin soylerdim ben okudunda baska sey soruyorsun sandim cok tesekkur ederim bu arada sagolasin abi
Yok göremiyoruz. Lakin bana pm ile yapmak istediğin şifre ve mail adresini yazarsan hallediyim.@Berkin ya ben şifremi unuttum. Ama şifre değiştirme işini de beceremedim. Yöneticiler şifremizi görüp söyleyebiliyor mu bize
Adam bee anında halletti. Berkin<3ben nsmfmdmdmYok göremiyoruz. Lakin bana pm ile yapmak istediğin şifre ve mail adresini yazarsan hallediyim.
abı neyı ogrenemedın karıstı ortalık gunde kac bıldırım gelıyor bana haberın varmı opel astra 1.4 turboHalen ogrenemedik kaptan
Eyvallah
amın hacım sagolasın hepımız kazasız belasız ınsallah@Sailor Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah
Gece modu?Yakında foruma bomba bir özellik ekliyorum.