Ben göremiyorum o şekilde ama mobil olduğum için olabilir @Berkin
Edit: ekranı yan çevirince gördüm.
askam/fargo/desoto yapmıs...Ben göremiyorum o şekilde ama mobil olduğum için olabilir @Berkin
Random attım birazdan değişiriöaskam/fargo/desoto yapmıs...
Ha evet o zaman gözükmez doğru.Ben göremiyorum o şekilde ama mobil olduğum için olabilir @Berkin
Canlı görünce ben de biraz anlıyorum da sen bayağı iyisin abi MaşallahSol arka kapıda düşüklük var. Sağ arka kapı da sanki çok düşmüş de kötü bir kaporta işçiliğiyle düzeltilmeye çalışılmış gibi. Bu yaşta bu km'deki arabalarda bu tarz şeyler normal. Bu iyi senaryo. Kötü senaryo da fena taklalara gelmiş olması Sağolsunlar fotoğrafları da öyle bir ince yamuklukla çekmişler ki; çengel çengel yürüyen, takladan sonra zor doğrultulmuş kartallar toroslar gibi gözüküyor
Mobilden girdiğim için görünmemiş masaüstü girince gözüktü şimdiHerkes de sol kısımda da gözüküyor gözükmüyor mu? Ben şu anda görüyorum herkesin mesajlarının solundaki beğenilen mesajların altında.
Parayla alinan bir mal icin tebrik edilmez genelde hayirli olsun mesajlari diyelimOhooo @Sailor bugün forumdan çıkmamış. E tabi, tebrikler yağıyor adama
Dedi ve 11lt yaktıharam beygır haram
Valla mazda forumda da hala lpg tartisiliyor. Cidden bazi insanlari anlayamiyorum. Adam 1.6 atmosferik almis e bu cok yakiyor lpg taktirayim kar ederim diyor.Dedi ve 11lt yaktı
Valla mazda forumda da hala lpg tartisiliyor. Cidden bazi insanlari anlayamiyorum. Adam 1.6 atmosferik almis e bu cok yakiyor lpg taktirayim kar ederim diyor.
Sanarsin surpriz oldu fazla yakmasi insanlar hic ileriyi dusunmuyor. Amac zaten yakit masrafi ise neden mazda aliyorlar aklim ermiyor
Ayrica kim ne derse desin lpg motorun omrunden yer. Yok bilmemne ayari yok su bu yok kardesim benzinle calisan motora lpg takarsan elbet bir gun dagilmaya baslar.
yok ben coupe arabanin boyu daha kisadir ama kapisi daha uzundur dedim. Coupe nin kapi boyu ayni olma ihtimalini cok gormuyorum, @alfhonso senin bilgin varmi? Yada @sinan sen biliyor musun?@saracer abi öyle bir ise kalkisirsam arka kapı iptali ve on kapı uzatma şeklinde olur. Bir suru forum okudum taunuslarin boyunun hep ayni olduğundan bahsediyorlar. Hiç coupesi uzun diye bir şey okumadım
bence "param var ama cok degil" demekParam var ve barzoyum demenin bir baska yolu
55" 4K TV onerisi@saracer senin açtığın bi tv önerisi başlığı vardı bulamadım ???
Ben de bisey sandim, her 1000 like a 3-5 hp atsan guzel olmazmiydi meselaYakında foruma bomba bir özellik ekliyorum.
isteyen olursa sapina kadar helal beygir temin edilirharam beygır haram
Abi cikarip masaya koymasaydin keske turbocular var forumda simdi55" 4K TV onerisi
Ben de bisey sandim, her 1000 like a 3-5 hp atsan guzel olmazmiydi mesela
isteyen olursa sapina kadar helal beygir temin edilir
Sen de haklisin, istanbulda at yok ki nerden gorcekler, anadolu da at takimi gormeyen yoktur !!!Abi cikarip masaya koymasaydin keske turbocular var forumda simdi
Abi 450hp e biniyon daa napalım55" 4K TV onerisi
Ben de bisey sandim, her 1000 like a 3-5 hp atsan guzel olmazmiydi mesela
isteyen olursa sapina kadar helal beygir temin edilir
Ford Taunus Coupe'de (en azından bizdekinde) kapılar 4 kapıdan daha büyüktü. Aksi düşünülemez bile çünkü eski arabalarda sırtlık yatarken koltuğun öne gelmesi gibi ek bir hareket söz konusu olmuyor. O kapı mecbur büyüyecek
Eh en sevdiğini seçsin2 tane var onu ne yapacağız
Eh en sevdiğini seçsin