Opel onu alir ya. Aralarinda 25 beygir var cunku1.4 tfsi ile mi gittin kanka sdfasdf nasıl gidiyor canavar dimi
Hayatimda ilk defa opelle ilgili olumlu birsey soyledim yanliz
Opel onu alir ya. Aralarinda 25 beygir var cunku1.4 tfsi ile mi gittin kanka sdfasdf nasıl gidiyor canavar dimi
Şşş ayıp oluyor :/Hem dizel, hem apaçi arabası. Bu aracı görünce aklıma nargile, kısa pantolon, yanlama, alim mi seni evden dörtlüsü geliyor.
Bide leon tek kapi ibiza ozellikle golf scirocco bunlar cok fena yaŞşş ayıp oluyor :/
Leonda kırmızı ve yarım açık sunroof 18jant arkada fr yazısıBide leon tek kapi ibiza ozellikle golf scirocco bunlar cok fena ya
4 egzos alcaltma sisler xenonLeonda kırmızı ve yarım açık sunroof 18jant arkada fr yazısı
Sürücü koltuğu yatar pozisyonda sağ el direksiyonun üstünde ve ray-ban güneş gözlüğü takılı .Leonda kırmızı ve yarım açık sunroof 18jant arkada fr yazısı
Ne kadar ezberlediysek leon tayfasini her yerdeler yaSürücü koltuğu yatar pozisyonda sağ el direksiyonun üstünde ve ray-ban güneş gözlüğü takılı .
4 egzos alcaltma sisler xenon
Sahte difüzor, bi milyoncuda alınmış ön lipSürücü koltuğu yatar pozisyonda sağ el direksiyonun üstünde ve ray-ban güneş gözlüğü takılı .
Hangi Opel hacı?Opel onu alir ya. Aralarinda 25 beygir var cunku
Hayatimda ilk defa opelle ilgili olumlu birsey soyledim yanliz
Prensip olarak boş görmediğim yolda basmam, basmamaya çalışırım. Ancak boş yahut tenha olacak. Vurursam da bana zararı dokunsun sadece. Bir focus rs alıp kışın Uludağ'a falan tırmansam ne güzel olurduValla yollarda focus rs le bile gazlamaya calisan (ara ara yapilanlar ayri ) devamli kendini yollarda gostermeye calisanlara net iiffet oluyorum cunku gercekten ne olacagi hic belli olmuyor.
Gecen bende oyle bir salaklik yaptim 1.4 tfsi ile bombos yol ufuk cizgim net hava guzel vs bi anda yola hayvan firladi basilacaksa pistler abi vallahi
Şunu imzan yap abiBir focus rs alıp kışın Uludağ'a falan tırmansam ne güzel olurdu
Yanlarken ateş eden rs'den sıkılınca bunu da imzam yaparım. Yeter ki rs olsun, hepsini imza yaparımŞunu imzan yap abi
Dun aldığım bi telefonla benim de görüşelim bi ara yaa deyip üstüne yarın ariyim seni demesiyle ben de böyle bekliyorum bugün
pazar pazar nedense modum böyle uyandım
Bir cumle ile en cok sey anlatma yarismasi mi varDun aldığım bi telefonla benim de görüşelim bi ara yaa deyip üstüne yarın ariyim seni demesiyle ben de böyle bekliyorum bugün
Yarın ariyim mi seni lafı çok tehlikeli kafamı mı toplayayım demek,biri var dur bakalım mı demek,baştan savmamı,yoksa naz mıBir cumle ile en cok sey anlatma yarismasi mi var
kardeşş yaralıyım bana gelme böyle cümlelerle kadın arkadaşlara accayip söverim şuan o yüzden kaçıyom benDun aldığım bi telefonla benim de görüşelim bi ara yaa deyip üstüne yarın ariyim seni demesiyle ben de böyle bekliyorum bugün
Boşum bugün vaktim var gelebilirim@Cussler bugun yıkamaya gıdesım var ama hava guzel ve pazar gunu muhtemelen 2 saat sıra vardır