Bugün babamla Karoq’u inceledik ve showroom imkanları dahilinde kıyasladık.Karoq alınası olmuş fiyat haricinde.Ateca mı Karoq mu deseler ben Karoq alırım.Baktığımız araba en boş donanım(ambition)ve 1.0 tsi motora sahipti.
Dıştan fena olmamış.Boş donanım olmasına rağmen beğendim.Led arka stoplar standart güzel olmuş.Ön farlar halojen.Jantlar 16 inç 215/55/16 lastik ebatlarına sahip.Lastik olarak Brigestone Turanza T001 vardı.İç mekan fena olmamış.Konsol yumuşak.Kapı üstleri sert plastik.8 inçlik ekran gayet güzel ama parmak izi bırakıyor.Kadrandaki ekran siyah beyaz boş donanımda ama piksek piksel anadolu.Golfteki siyah beyaz ekran daha kaliteli.
Ön konsoldaki göz baya derin ve içi kaplı.Çok güzel olmuş baya kullanışlı.
Torpidonun dibinde bi kadife yapıştırma var biraz emanet gibi ama iş görür.
Orta konsol fena olmamış.Kol dayama ileri geri aşağı yukarı oynuyor.Boyutu ortalamalarda.Koltuk altı çekmece aradım Golf’teki gibi ama yok maalesef.Kapı içi gözler fena değil ortalama(fotoğrafını çekmeyi unuttum)Elektrikli el freni mevcut vitesin arkasında şık durmuş.Vites topuzu emanet dsg yazısı hariç bence gayet şık.Vites topuzunun önündeki kapaklı göz güzel olmuş iş görür.Ama baz donanımda dijital klima isterdim.Otomatik far ve yağmur sensörü mevcut araçta.
Arka hacim güzel.Kendime göre ön koltuğu ayarlayıp arkaya geçince baya bir diz mesafesi vardı.Baş mesafesi de gayet yeterli.Orta havalandırma kanalları mevcut.Altında küçük bir göz var fakat benim telefonum sığmadı(İphone 6s)O göze ancak First sakız paketi girer işlevsiz olmuş bence.Arkada 12v giriş olması gayet güzel olmuş.Arkada kol dayama bulunmaması bence kötü olmuş.Belki üst donanımda vardır bir bilgim yok.
(Orta havalandırma kanalının olduğu bölümün de fotoğrafını çekmeyi unutmuşum [emoji4] )
Motor 1.0 tsi 115 bg.Benle nerdeyse aynı kilo olan motor kaputu dolduramamış bile [emoji4] 10.7 0-100 ü var performansı ortalamalarda olur tahminimce.Benzinli ile dizel arasında 17500 tl fark var ben alacak olsaydım dizel tercih etmezdim.
Fiyat olarak 124900 tl isteniyor bu arabaya.Bence bi çıt pahalı ama piyasaya bakınca ortalama sayılabilecek fiyatta bence.Sizin fikirlerinizi de bekliyorum [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi