Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim lpg kar hesabıma onuda eklemek lazım haklısın. 2 adet yakıt filtresi + 97 tl masraf çıkartıyor bana
Ama 30 bin km de bir değişiyor. Yani yılda 50 lira eskik yazmak lazım :)
Çok büyük bi mebla değilmiş abi teşekkürler :)
Evet aynı motor ... bende göstergede 4,8 litreye kadar düştüm ama, benzincide 6 litre üzerinde çıkmıştı

20150823_143452.jpg

Untitled.jpg
4.8'le 6 çok farklı değil mi niye öyle bi hata var? Fulledikten hemen sonra sıfırlamadın mı bilgisayarı?
Hayır tam değil 1,2 kappaların 2. nesil olanı bu 1,2 mpi lar.Yani geliştirilmiş olanı.Çoğu benzerlikleri olmasına rağmen aluminyum silindir kapağaı; Manifold vs plastik.Manuel şanzıman+Motoru= 82 kg
Bayılıyorum atmosferik+manuel kombinasyonuna. Kullanmak isterim böyle hafifliğe kasılmış bi motoru :D 1.2yi kullandım ama t.k baltalıyor gücünü

Çok büyük bi mebla değilmiş abi teşekkürler :)

4.8'le 6 çok farklı değil mi niye öyle bi hata var? Fulledikten hemen sonra sıfırlamadın mı bilgisayarı?

Bayılıyorum atmosferik+manuel kombinasyonuna. Kullanmak isterim böyle hafifliğe kasılmış bi motoru :D 1.2yi kullandım ama t.k baltalıyor gücünü

Ben o i20 modelini kullandım. Hem dizel 1,4 i20 hemde 1,2 i20 ikisinide kullandım. Ama inan bana 1,4 crdi kullanması daha bir zordu. Fakat benzin olan kullanması kolay ama bu seferde 6 ncı vitesi çok istiyordu. keşke bir 6ncı vites olsaydı.
1,2 benzinli i20 kendi kendine küçük gaz veryordu vitesi değiştirirken. Gaza basıp çeker gibi çok ufak bir gaz vermesi vardı. Çok dikkat edince anlaşılıyordu. Tork yardımcısı deniliyormuş. Motorun vites değiştirirken bir devirin altına inmesi mani almak içinmiş.

Bu ciftlik bank olayi cok komik. insanlar hala tombisin planladigini dusunuyorlar.imamhatip mezunu overlukcuya hicbir banka kredi falanda vermez . Devletten yardim almadan hicbirsey yapamazdi. Benim aklima gelen tek senaryo parayi bolustukleri.
Bu turk halkina da kesinlikle acimamak lazim. Maalesef ki kisa yoldan parayi bulayim zengin olayim diye hirs cogu kiside var. Hangi ciftci zengin olmus vs vs uzar gider liste. Her zaman bir dolandirici olacak bu kadar cok enayi oldugu surece.

Lozanin gizli maddesini bilen güruh ne hikmetse Çiftlik Bank'ın ponzi olduğunu anlayamadı

Lozanin gizli maddesini bilen güruh ne hikmetse Çiftlik Bank'ın ponzi olduğunu anlayamadı
Ciplak gosteren gozluk sattigi iddaa edilmis bide. Her ne olursa olsun gecmisi fakirlik icinde. Bir anda ne olduysa devlet destekli bir olaya basliyor. Bunca para tanidik es dost vs buyuk seyler dondugu kesin sosyal medya hala sismanin ustune gidiyor. Kukla oldugunu anlayamadilar hala ilginc.

Bu ciftlik bank olayi cok komik. insanlar hala tombisin planladigini dusunuyorlar.imamhatip mezunu overlukcuya hicbir banka kredi falanda vermez . Devletten yardim almadan hicbirsey yapamazdi. Benim aklima gelen tek senaryo parayi bolustukleri.
Bu turk halkina da kesinlikle acimamak lazim. Maalesef ki kisa yoldan parayi bulayim zengin olayim diye hirs cogu kiside var. Hangi ciftci zengin olmus vs vs uzar gider liste. Her zaman bir dolandirici olacak bu kadar cok enayi oldugu surece.
tvit.jpg

Bir filmde izlemistim, hangi film oldugunu hatirlamiyorum. Adam bu kadar usulsuzluk ve bu kadar hirsizlik devletin bilgisi olmadan yapilamaz diyordu :)

Ciplak gosteren gozluk sattigi iddaa edilmis bide. Her ne olursa olsun gecmisi fakirlik icinde. Bir anda ne olduysa devlet destekli bir olaya basliyor. Bunca para tanidik es dost vs buyuk seyler dondugu kesin sosyal medya hala sismanin ustune gidiyor. Kukla oldugunu anlayamadilar hala ilginc.
Çiftlik bank gibi saçma salak bir şeye paralarını kaptıracak kadar akıl yoksunu olanların, bu dumkofun herhangi birini böyle büyük çapta dolandıracak kapasitede olmadığını anlayamaması çok normal. İki kelimeyi bir araya getirip tam bir cümle meydana getiremeyen çapsız dombili nereye tek başına bunu yapıyor. Vermişler komisyonunu, koymuşlar vitrinin önüne, dolandırıcılık meydana çıkınca dombilinin mallığı gündemi değiştirsin, asıl dolandırıcıların üstüne gidilmesin diye seçmişler. Bizim millet ne zaman aklı başında iş yapmış ki bu konuda da yapsın, ayık olsun.

1.2 i20 ile 6.2 yakabiliyorsa sihirli bir ayağı var demektir zira araba C Segmenti ağırlığında
Abim o arabayı bayağı kullandım, sahip olan arkadaşım da var. İst. şehir içi 6.5 i kolay geçmez. Kocaeli'de 6'nın altına iner, uzun yolda ne kadar sıktığına göre 5-5.5 civarları ile gider. Bayağı ekonomik bir araba. Ağırlığı dediğin gibi çok ama motoru da şanzıman oranlarını da çok iyi yapmışlar. Şöyle söyleyeyim, gidişi benim 900kg arabayla aynı.

Artık öyle bir noktaya geldiki Atamız ile ne dertleri var analayamadım.. Yobaz sürüsü.
FB_IMG_1521412433310.jpg
Bu ülkeyi yönettiğini zannedenler milliyetçi olsa bu soruyu sorabilirdik. Ama bu adamların hepsi o makamlara, koltuklara dış güçlerin desteğiyle gelmiş kimseler. Hiç biri bağımsız değil, hiç biri Türk ya da milliyetçi değil. Bu ülkenin cemaatçileri nasıl ki sırtını bir devlete dayamışsa siyasileri de aynı şekilde dayamıştır. Bir milleti yok etmek istiyorsan ne ekonomisini, ne askeri gücünü, ne de siyasi gücünü önce hedef alırsın. Önce hedef alacağın şey sosyal yaşamı, kültürü, bayrağı, dini, özel günleri, marşları, ataları, kimliği.. ve daha nicesidir. Önce toplumun hassas olduğu, toplumları toplum yapan değerleri yozlaştırırsın daha sonra zaten siyasetini de ekonomisini de ele geçirirsin. Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet dış güçlerin oyuncağı olmadı hiç bir zaman. Üzerine çok oyunlar oynandı ama hiç bir zaman oyuncak olmadı. Oysa 500-600 yıllık Osmanlı'nın son dönemleri halifelik ve padişahlık makamı dahil hep emperyalist devletler tarafından kontrol edilirdi. Tekke ve zaviyelerde emperyalistlerin kurduğu cemiyetlere hizmet eden sarıklı sözde din hocalarının bugün şekil değiştirmiş hali Cübbeli, Adanan Oktar, Gülen gibi tiplerdir. Bunlarla işte cahil topluma yön verirsin. Siyasiler de dışarıdan bunlara destek verir. Atatürk'e ve Cumhuriyet'e düşmanlık pompalanıp Osmanlı ve halifelik seviciliği yaptırılmasının en büyük sebebi de budur. Kullanılabilen kişi, kurum, oluşum kimse halkın aklına onu sokmaya çalışırlar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...