Google maps çok daha iyi, yandex kullanıyorsan tavsiye ederim.
Yandex ile 5000 km yaptım en az 4 defa çıkmaz yola soktu. google maps ile 30 bin km yol yaptım. sıkıntı yok.
Anlık trafiği gösteriyor mu Google Maps ?
Son düzenleme:
Google maps çok daha iyi, yandex kullanıyorsan tavsiye ederim.
Yandex ile 5000 km yaptım en az 4 defa çıkmaz yola soktu. google maps ile 30 bin km yol yaptım. sıkıntı yok.
Anlık trafiği gösteriyor mu Google Maps ?
evet istersen veriyorBir şey sorabilir miyim? Kızılay'ın kan grubu belgesi verme hakkı var mı?(Hem kan bağışlamak da istiyorum) Yoksa hastaneden mi almam gerekiyor?
Buna ek olarak Google Maps anlık yol değişimlerine göre anında rotayı değiştirebiliyor. Apple Maps de bu yok.Bence en doğru gösteren google maps. Varacağın yere tahmin trafiğe göre bile %95 tutuyor. Trafikte kalcağın süre tahminleri bile tutuyo.
Merhaba hocam ben de devlet ünisinde okuyan biri olarak cevap vereyim. Özeldeki dünyaya hevessiz arkadaşlarınızın aksine devlettekiler genelde böyle şeylere daha hevesli görünürler, bi kısmının içi fos çıkar, büyük bi kısmının bu dediğiniz tarzda aktivitelere parası ya da aileden izni olmaz. Okulun düzenlediği etkinliklerde de kişi sayısının fazlalığından dolayı kısıtlı bi kadro olursa katılmak çok daha zor olur ya da istediğiniz arkadaşlarınızla gidemeyebilirsiniz. O yüzden devlet üniversitesine de geçseniz daha önemli olan şey arkadaş çevrenizin nasıl olduğu benceBeyler,abiler,ablalar yardımm!!
Ben istanbulda özel bi üni de gastronomi ve mutfak sanatları okuyorum.Bu yıl ilk sene olduğu için dersler yoğun değil.3 gün gidiş 4 gün yatış.(Okula arabamla gidiyorum.Diğer arkadaşlarıma nazaran benimki baya bi düz araba yani)(not:ezikleme durumu yok,boş bi bilgi)
ama bu okulda kendimi geliştiremiyorum.Arkadaşlarım varlıklı olduğu için kimse geleceğini takmıyor ve arkadaşlarımla şunu yapayım burayı gezeyim durumu yok.Bu dönem ingiltereye gidiyolardı bizim bölüm.İnanırmısınız 1 tane gidecek adam bulamadım beraber.
Sorum şu:yatay geçiş yapıp sakarya veya yakın ilden bi bölüme gidip (sevdiğim bölümlerden) yerleşip,bereber bi şeylere atılabileceğim insanlar var mı* Devlet okulunda olay farklı mı
Not:Orda da o insanlar vardır demeyin çünkü yok,girişimci biriyim ama beni bile köreltiyolar.
Yeni nesili de göze alarak yardm!
inşallah anlatabilmişimdir
@alfhonso daha kolay olabilir O daha yakın sanki panpa üstü olmaya. Ona yüklenelim bence
Aynen senin rutbe değişmez ozel oldugu için.Ben zaten infazcıyım rütbem belli
Bana 1000 ödül verrmsnAynen senin rutbe değişmez ozel oldugu için.
Basina bi "Eski "rutbesi rica edecegimBen zaten infazcıyım rütbem belli
Yeni süspansiyon sistemi Ford'a çok yaradı. Bu süspansiyonun kullanıldığı mondeo, s max, edge araçları konfor - tutuş dengesi açısından, özellikle konfora yönelik oldukça beğenildi. Şu süspansiyonu mk4 focus'a getirip aynı başarılı ayarları tutturabilirlerse c segmentte sürüş kalitesi değişim geçirir o kadar diyorum.
navigasyon açınca gösteriyor ve hiç yanıltmadı süre olarak falan, yandex çok fazla yol karıştırıyor bide, bu farklı alternatif yol falan çıkartıyor, ben navigasyonu sık kullanan biri değilim, kullandığım sürede çok memnun etti.Anlık trafiği gösteriyor mu Google Maps ?
Detaylar arasından çok net bir şey söyleyeyim: Sakarya Üni. çok büyük bir okul oldu, bayağı da iyi biliniyor. Fakat yakın zamandaki ziyaretlerim sırasında edindiğim izlenim ve şu anda orada okuyan arkadaşlarımın aktardıkları kadarıyla şunu rahatlıkla söyleyebilirim: Sakarya Üni. eğitimi tamamen bitmiş. Gastronomi bölümünde işler nasıldır emin olamıyorum ama S*rk*n *nc* 'yi kişisel gelişim için söyleşiye çağıran bir üniversiteden bahsediyorum.Beyler,abiler,ablalar yardımm!!
Ben istanbulda özel bi üni de gastronomi ve mutfak sanatları okuyorum.Bu yıl ilk sene olduğu için dersler yoğun değil.3 gün gidiş 4 gün yatış.(Okula arabamla gidiyorum.Diğer arkadaşlarıma nazaran benimki baya bi düz araba yani)(not:ezikleme durumu yok,boş bi bilgi)
ama bu okulda kendimi geliştiremiyorum.Arkadaşlarım varlıklı olduğu için kimse geleceğini takmıyor ve arkadaşlarımla şunu yapayım burayı gezeyim durumu yok.Bu dönem ingiltereye gidiyolardı bizim bölüm.İnanırmısınız 1 tane gidecek adam bulamadım beraber.
Sorum şu:yatay geçiş yapıp sakarya veya yakın ilden bi bölüme gidip (sevdiğim bölümlerden) yerleşip,bereber bi şeylere atılabileceğim insanlar var mı* Devlet okulunda olay farklı mı
Not:Orda da o insanlar vardır demeyin çünkü yok,girişimci biriyim ama beni bile köreltiyolar.
Yeni nesili de göze alarak yardm!
inşallah anlatabilmişimdir
KTS'yi de Anıl Kaldırım'ı da eskiden beri takip ederim, güzel iş yapacaklar bence. İlk video için fena değil hatta ben beğendim. Zamanla çok daha güzel videolar gelecektir. Çoğu şeyi de doğaçlama yapmışlardır bence, bakalım iyi şeyler bekliyorum benYerli top gear yapmışlar, dizaynı kaliteli fakat daha özgün olabilirlerdi sonuçta zaten top gear var.Lakin yıllardır böyle yerli projelere hasretiz en ağır eleştiriyi oyunculuğa yapıyorum.Oyunculuk sıfır hatta -1, tamamını seyredemedim dahi gıcık kaptım.Bari insan doğaçlama yapar en kötü oyunculuktan daha iyidir doğaçlama.Otopark ve Benzin Tv birlikte böyle bir olaya girişse ne iyi olur ama.Bu videodan kat ve kat daha fazla izlenir ve sevilir.
Dişim ağrıyor uyuyamiyorum yokmu kimseler burda?
hmm. böyle bişey olması üzücü.yani sen şimdi diyosun ki devletteki öğrenciler özeldeki öğrencilerin parasız hali?Merhaba hocam ben de devlet ünisinde okuyan biri olarak cevap vereyim. Özeldeki dünyaya hevessiz arkadaşlarınızın aksine devlettekiler genelde böyle şeylere daha hevesli görünürler, bi kısmının içi fos çıkar, büyük bi kısmının bu dediğiniz tarzda aktivitelere parası ya da aileden izni olmaz. Okulun düzenlediği etkinliklerde de kişi sayısının fazlalığından dolayı kısıtlı bi kadro olursa katılmak çok daha zor olur ya da istediğiniz arkadaşlarınızla gidemeyebilirsiniz. O yüzden devlet üniversitesine de geçseniz daha önemli olan şey arkadaş çevrenizin nasıl olduğu bence
Dediğin doğru mu bilmiyorum ama sakarya diğer illerden kişisel olarak daha yakın geliyo bana.Detaylar arasından çok net bir şey söyleyeyim: Sakarya Üni. çok büyük bir okul oldu, bayağı da iyi biliniyor. Fakat yakın zamandaki ziyaretlerim sırasında edindiğim izlenim ve şu anda orada okuyan arkadaşlarımın aktardıkları kadarıyla şunu rahatlıkla söyleyebilirim: Sakarya Üni. eğitimi tamamen bitmiş. Gastronomi bölümünde işler nasıldır emin olamıyorum ama S*rk*n *nc* 'yi kişisel gelişim için söyleşiye çağıran bir üniversiteden bahsediyorum.
Bunun dışında İngiltere mevzusuna gelirsek, gidebiliyorsan tek git. Yurtdışına gitmek gelecek için önemli bir adımdır. Eğitimini bilmemnesini geçtim, havalimanına indikten sonraki sudan çıkmış balık durumunda yol yordam tecrübesi bile çok önemli. Tanımadığın bir ülkede ne yaparsın ne edersin bunları yaşamak hep büyük tecrübe. Yanında başkası olmasa bile gözü karartıp git.