Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
%100 olmasa da muhalif medya da kalmadi artik, bir gecmis olsun daha hepimize !!!
Aydın Doğan'ın Erdoğan Demirören'le anlaşmaya vardığı ve Doğan Medya Grubunu sattığı öğrenildi. Hürriyet'ten konuştuğumuz yetkililer, satışı yalanlanmadı ve akşam saatlerinde KAP'a bildirileceğini belirtti. İddiaya göre anlaşmaya varılan satış rakamı 1.2 milyar dolar...
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/dogan-medya-grubu-satildi-2302151/

3:30 da bahsedilen 'üreticilerin sıvı yağ sogutucusu kullanmamasıyla' alakalı bilgisi olan varmı? Tam çözemedim orayı
Yagı neyle sogutuyorlar?

Yerli top gear yapmışlar, dizaynı kaliteli fakat daha özgün olabilirlerdi sonuçta zaten top gear var.Lakin yıllardır böyle yerli projelere hasretiz en ağır eleştiriyi oyunculuğa yapıyorum.Oyunculuk sıfır hatta -1, tamamını seyredemedim dahi gıcık kaptım.Bari insan doğaçlama yapar en kötü oyunculuktan daha iyidir doğaçlama.Otopark ve Benzin Tv birlikte böyle bir olaya girişse ne iyi olur ama.:)o_OBu videodan kat ve kat daha fazla izlenir ve sevilir.:)

Kemal tuğrul sümeri 2-3 yıldır takip ediyorum değişik güzel bi projeye girmişler. Anıl kaldırım da çok eski arkadaşı, youtube videolarında da oluyordu. Bence samimiyeti devam ediyor tabi program yaptıkları için ve ilk bölüm olduğu için arada kasıntılıklar var ama ilerleyen bölümlerde geçecektir. Crv ve foresterla türkiye turu yaptılar yakında o da gelir yeni bölüm olarak :D

%100 olmasa da muhalif medya da kalmadi artik, bir gecmis olsun daha hepimize !!!
Aydın Doğan'ın Erdoğan Demirören'le anlaşmaya vardığı ve Doğan Medya Grubunu sattığı öğrenildi. Hürriyet'ten konuştuğumuz yetkililer, satışı yalanlanmadı ve akşam saatlerinde KAP'a bildirileceğini belirtti. İddiaya göre anlaşmaya varılan satış rakamı 1.2 milyar dolar...
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/dogan-medya-grubu-satildi-2302151/
Gazete okuyacaksan sözcü, haber izleyeceksen de Fatih Portakal izleyeceksin. Başka da doğru düzgün muhalefet kanalı kalmadı.

Tam öyle değil. Özel okul çevresini bizzat göremedim ama çevremde okuyanlardan duyduğum kadarıyla yorum yapıyorum. Aileden gelen zenginlikle zaten hayatta parayla yapılabilen şeyleri rahatça yaptıkları için hevesleri kalmıyor pek. Benim gözlemim bu yönde en azından. Bizde hep hayaller, planlar kurulur şuraya gidelim şunu yapalım vs sonra euro/dolar kuruna bakılıp vazgeçilir :D (tabi durumu çok iyi olanlar da var ya da en azından bu tarz planlara gücü yetecek kişiler). Gastronomi hakkında da pek bilgim yok ama sizi geliştirmek için çabalayan, yararlı etkinlikler düzenleyen bi okulda kalmak bence daha mantıklı :D gitmediğin etkinlik için de ben olsam bi kaç kişi yüzünden kendi gelişimime engel olmazdım sonuçta güzel bir fırsat ama durumu tam bilmediğim için yanlış düşünüyor da olabilirim :D
Düşüncelerin için teşekkürler.Aileden gelen zenginlik konusu doğru bir fikir.Bu konuyu çocuk farklı bi dille kendisi de demişti.
Etkinlikteki düşüncen de haklı sayılabilirsin ama anlatamadığım durumlar var kendimce

Cümleten Kandiliniz mübarek olsun, Allah hep beraber nice Kandiller görmeyi nasip etsin :)

Bende kapatayım bari anahtar paspasın altında :D
Screenshot_2018-03-22-05-03-04.jpg

Son düzenleme:
Haftasonu çaktırmadan Riva Hypermiling yapayım, polonezköy riva şile yapıp döneyim diyordum. İstanbulun son yeşiliklerinde vites 4 2500 devir 60 km hızla gezme hayalim vardi.
Ama haftasonu kar yağişi olcakmış.. :(

Haftasonu çaktırmadan Riva Hypermiling yapayım, polonezköy riva şile yapıp döneyim diyordum. İstanbulun son yeşiliklerinde vites 4 2500 devir 60 km hızla gezme hayalim vardi.
Ama haftasonu kar yağişi olcakmış.. :(
Tutmaz ki. Burada cicekler acmaya basladi ne kar yagisi abi. Baktim birde hava duruma kar gostermiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...