Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu başlıkta bir videoya girip şu yorumları görünce üzüldüm. Allah sonumuzu hayretsin.
upload_2018-3-21_21-5-27.png

Akşam yürüyüşüne çıkmıştım. 4 yol var evin orada 320d hatalı çıkış yapmış getz de kafadan koydu; sağ ön kapı ve B sütununa 320d in.320d şoförü olsam o hatadan sonra 200 gün trafiğe çıkmam.Plaka 35 HTR bişey bişey almayın o 320d yi sağ kapı ve sağ arka kapı değişecek.3 de hava yastığı açıldı

İkeadan bundan 1 yıl önce kızıma arkadaş olarak aldığım ayıcığın adını ünlü Tesla kanalı sahibi "Bjorn Nyland'an esinlenerek Bjorn Koymuştum. Çünkü ayının menşeide Norvecti. Gectiğimiz Hafta yine İkeada gezerken , kızıma aldığım ayının vitrinine rast geldim. Altınada Ayının adını yazmışlardı . Ayının adı "FABLER BJÖRN" . Tanrı şahidim olsunki ayının adının , koyduğum isimle aynı ad olduğunu bilmiyordum. Kızımı o zamanlar beşiğini sallarken , tv de Bjorn Nyland videoları izlediğimden aklıma gelen ismi koymuştum.
Dumur oldum :(
IKEA-Alam-Sutera-1.jpg

Gösteriyor. Aynı zamanda navigasyonu İngilizce dile ayarlarsanız sesli olarak ne kadar sürenizin trafikte geçeceğini söylüyor.

Hatta varsa, eğer iptal etmezseniz sizi daha kısa bir rotaya yönlendiriyorum diye söylüyor. İngilizcesinde tabii.
Google in turkce asistani hala yok. Her dilde var bir bizde yok.

Gösteriyor. Aynı zamanda navigasyonu İngilizce dile ayarlarsanız sesli olarak ne kadar sürenizin trafikte geçeceğini söylüyor.

Hatta varsa, eğer iptal etmezseniz sizi daha kısa bir rotaya yönlendiriyorum diye söylüyor. İngilizcesinde tabii.

Aslinda ilk kullandigim navigasyondu. Yandex ciktigindan beri uzun zamandir kullanmiyordum, bu sure zarfinda cok gelismis..Indirdim telefonuma yarin test edecegim

hmm. böyle bişey olması üzücü.yani sen şimdi diyosun ki devletteki öğrenciler özeldeki öğrencilerin parasız hali?
Tam öyle değil. Özel okul çevresini bizzat göremedim ama çevremde okuyanlardan duyduğum kadarıyla yorum yapıyorum. Aileden gelen zenginlikle zaten hayatta parayla yapılabilen şeyleri rahatça yaptıkları için hevesleri kalmıyor pek. Benim gözlemim bu yönde en azından. Bizde hep hayaller, planlar kurulur şuraya gidelim şunu yapalım vs sonra euro/dolar kuruna bakılıp vazgeçilir :D (tabi durumu çok iyi olanlar da var ya da en azından bu tarz planlara gücü yetecek kişiler). Gastronomi hakkında da pek bilgim yok ama sizi geliştirmek için çabalayan, yararlı etkinlikler düzenleyen bi okulda kalmak bence daha mantıklı :D gitmediğin etkinlik için de ben olsam bi kaç kişi yüzünden kendi gelişimime engel olmazdım sonuçta güzel bir fırsat ama durumu tam bilmediğim için yanlış düşünüyor da olabilirim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...