Iphone X alan hiç bir tanıdığım memnun değil. Note 8 candır gerisi heyecandır
Ben telefona 6milyar versem içime oturur hiçbir şekilde memnun olmam telefon sonuçtaIphone X alan hiç bir tanıdığım memnun değil. Note 8 candır gerisi heyecandır
@bt hocam sagolasin gene içinden geçtin arabanın @PULAT hocamın yorumlamasindan sonra listeden cikarmistim zaten ikinize tekrardan teşekkürlerMarka model iyi de, çok fazla kaporta boya işlemi var arabada. Bu işlemlerde temiz işçilik de yok. İyice incelemek/inceletmek lazım. Detaylandıracak olursam arkadan, önden, soldan kaza var. Soldan kaza yoksa da arkadan kazası solu da yamultmuş. İyi doğrultulmamış. Sol arka kapının çizgilerine ve açıklıklarına bakarsanız anlarsınız dediğimi. Önde far altında pas başlamış. Her halükarda kaporta işi bekliyor yani. Fotoğraflar yetersiz, iç mekanda başka falsosu var mı bilemiyorum. Çok riskli bir araç.
Edit: @PULAT hocamın cevabını yeni gördüm. Gayet net
Edit2: etiketleyemiyorum @PULAT @PULAT
O kadar para vermem ama iki telefonda uygun fiyatlı olsaydı note 8 tercih ederdim ben de sanırım.Iphone X alan hiç bir tanıdığım memnun değil. Note 8 candır gerisi heyecandır
Gerekeni yaptı@yaso naptın lan sen
Note 8 o kadar pahalı değil yahu Iphone X çok pahalı ama orası ayrı.O kadar para vermem ama iki telefonda uygun fiyatlı olsaydı note 8 tercih ederdim ben de sanırım.
800-1000 lira arası fark var aralarında x daha pahalı tabii ama note 8'de 5 bin civarı oldukça pahalı benim için. Ben bir telefona 2 liradan fazla vermem. Böyle aşırı sevdiğim, çok beğendiğim, kusursuz olduğunu düşündüğüm bir model ise maksimum 2,5 veririm o kadar. Note 4'ü bile 1.700'e aldım benNote 8 o kadar pahalı değil yahu Iphone X çok pahalı ama orası ayrı.
napmışım@yaso naptın lan sen
Biz de geçen @AYUU ile golf 7 R 1.6 tdi manuel gördük. Dışardan anlamak çok zor sahibiyle muhabbete girdim kendi söyledi
Abi note 8 5k falan değil yahu ben 2800'e aldım valla aksesuarlarla 3300 e geldi800-1000 lira arası fark var aralarında x daha pahalı tabii ama note 8'de 5 bin civarı oldukça pahalı benim için. Ben bir telefona 2 liradan fazla vermem. Böyle aşırı sevdiğim, çok beğendiğim, kusursuz olduğunu düşündüğüm bir model ise maksimum 2,5 veririm o kadar. Note 4'ü bile 1.700'e aldım ben
İthalatçı garantili falan mı aldın ?Abi note 8 5k falan değil yahu ben 2800'e aldım valla aksesuarlarla 3300 e geldi
Samsung Global garantili aldım çin ve amerika hariç her ülkede garantisi geçiyor ithalatçı garantili hayatta almazdım. Exynos islwmci var bende bazi ulkerde sd varİthalatçı garantili falan mı aldın ?
Şu anda ithalatçılar bile 3 buçuğa yakınİthalatçı garantili falan mı aldın ?
Samsung Global garantili aldım çin ve amerika hariç her ülkede garantisi geçiyor ithalatçı garantili hayatta almazdım. Exynos islwmci var bende bazi ulkerde sd var
Ben normal mağaza fiyatlarına baktım da öyle pahalı dedim. Onun haricinde ithalatçı garantili ya da Samsung global garantili işlerinden pek anlamadığım için oralara bakmadım bile.Şu anda ithalatçılar bile 3 buçuğa yakın
3300 kadikoyde.Şu anda ithalatçılar bile 3 buçuğa yakın
Golfun sahibi gibi anlaşılmayacak kadar kaliteli yapanlara her türlü saygım var ama performanslı versiyondan bi parça takıp geri kalanı normal bırakanlar komik duruyorBiz de geçen @AYUU ile golf 7 R 1.6 tdi manuel gördük. Dışardan anlamak çok zor sahibiyle muhabbete girdim kendi söyledi
Walla hocam Hypermiling yapsam tuketimi 3-4 lt asagi cekebilirim ama 1.3 - 1.6 arabalardan sellektor yiyecegime 15-16 lt yakmayi tercih ederimBeyler 100 kmde 7 litre benzin yakan bir arabayı, Hypermiling yaparak net 2 litre daha ekonomik sürdüğümü defalarca test ettim.
Aynı şekilde 1,5 tdci fiestayı yine 6 litre şehir içi yakıt tüketimini , yine net 2 litre daha ekonomik kullandığımıda test ederek kanıtladım.
Şimdi net 2 litre şehir içi daha ekonomik benzin ve Mazot Tüketeceğinizi bilseniz, Hypermiling yaparmıydınız.
Tam benim kafa iste. Guclu aracim olsa bu sebepten dolayi hic ekonomi yapamamWalla hocam Hypermiling yapsam tuketimi 3-4 lt asagi cekebilirim ama 1.3 - 1.6 arabalardan sellektor yiyecegime 15-16 lt yakmayi tercih ederim