Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Audi dizel RS4 üretmiş:p:D
20180319_164502-1.jpg
20180319_164502-1-1.jpg
20180319_164513-1.jpg
20180319_164513-1-1.jpg

Marka model iyi de, çok fazla kaporta boya işlemi var arabada. Bu işlemlerde temiz işçilik de yok. İyice incelemek/inceletmek lazım. Detaylandıracak olursam arkadan, önden, soldan kaza var. Soldan kaza yoksa da arkadan kazası solu da yamultmuş. İyi doğrultulmamış. Sol arka kapının çizgilerine ve açıklıklarına bakarsanız anlarsınız dediğimi. Önde far altında pas başlamış. Her halükarda kaporta işi bekliyor yani. Fotoğraflar yetersiz, iç mekanda başka falsosu var mı bilemiyorum. Çok riskli bir araç.
Edit: @PULAT hocamın cevabını yeni gördüm. Gayet net :)
Edit2: etiketleyemiyorum @PULAT @PULAT
@bt hocam sagolasin gene içinden geçtin arabanın :) @PULAT hocamın yorumlamasindan sonra listeden cikarmistim zaten :) ikinize tekrardan teşekkürler

Note 8 o kadar pahalı değil yahu Iphone X çok pahalı ama orası ayrı.
800-1000 lira arası fark var aralarında x daha pahalı tabii ama note 8'de 5 bin civarı oldukça pahalı benim için. Ben bir telefona 2 liradan fazla vermem. Böyle aşırı sevdiğim, çok beğendiğim, kusursuz olduğunu düşündüğüm bir model ise maksimum 2,5 veririm o kadar. Note 4'ü bile 1.700'e aldım ben :D

800-1000 lira arası fark var aralarında x daha pahalı tabii ama note 8'de 5 bin civarı oldukça pahalı benim için. Ben bir telefona 2 liradan fazla vermem. Böyle aşırı sevdiğim, çok beğendiğim, kusursuz olduğunu düşündüğüm bir model ise maksimum 2,5 veririm o kadar. Note 4'ü bile 1.700'e aldım ben :D
Abi note 8 5k falan değil yahu ben 2800'e aldım valla aksesuarlarla 3300 e geldi

Samsung Global garantili aldım çin ve amerika hariç her ülkede garantisi geçiyor ithalatçı garantili hayatta almazdım. Exynos islwmci var bende bazi ulkerde sd var
Şu anda ithalatçılar bile 3 buçuğa yakın
Ben normal mağaza fiyatlarına baktım da öyle pahalı dedim. Onun haricinde ithalatçı garantili ya da Samsung global garantili işlerinden pek anlamadığım için oralara bakmadım bile.

Beyler 100 kmde 7 litre benzin yakan bir arabayı, Hypermiling yaparak net 2 litre daha ekonomik sürdüğümü defalarca test ettim.
Aynı şekilde 1,5 tdci fiestayı yine 6 litre şehir içi yakıt tüketimini , yine net 2 litre daha ekonomik kullandığımıda test ederek kanıtladım.

Şimdi net 2 litre şehir içi daha ekonomik benzin ve Mazot Tüketeceğinizi bilseniz, Hypermiling yaparmıydınız.
Walla hocam Hypermiling yapsam tuketimi 3-4 lt asagi cekebilirim ama 1.3 - 1.6 arabalardan sellektor yiyecegime 15-16 lt yakmayi tercih ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...