https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-citroen-saxo-1-5d-sx/cok-acil-son-bir-ay/8697652
@PULAT hocam araç hakkındaki düşüncelerini öğrenebilir miyim?
İlanda boya takintisi vb terimler kullanandan hayatta arac almayin . Eger boyle konusanlar varsa takladan falan donmustur komple boyalidir zaten. Para vereceksiniz bir araca ve boyasini sormak yasak olacak kac yasinda olursa olsun arac bu alicinin hakki zatenhttps://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-citroen-saxo-1-5d-sx/cok-acil-son-bir-ay/8697652
Araç önden kazalı ve üstün körü toplanmış net şekilde belli oluyor. Airbag yeni gibi duruyor direksiyona göre. Ön kaputla çamurluk arasındaki boşluklar farklı ve kaputun sağ tarafı havada gibi duruyor. Sis farları yok tamponda muhtemelen kırıldıklarından zahmet edip yenisini de takmamışlar. Boya aramak bu para bu modelde arabada evet pek mantıklı değil. Zira Boya değişen sorarken bazıları sanki vereceği paranın yanında bir tane daha sıfır varmış gibi hareket ediyorlar. Ağır kaza varmı yokmu bakılmalı elbette. Birde parası yok ama şeyi büyük denilen türler var onlardan ırak elyesin Mevlam Hocam daha derli toplu bişey bulunur o paraya. Ayrıca içeride sanırım tesisat kablolar var sarkmışlar torpidonun arkasından. İnsan satılık ilanı verirken bi siler süpürür temizler pekler sağını solunu ki her detay görünsün. Bu fotoğrafları görünce şahsen zır orjinalde olsa almak gelmez içimden.https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-citroen-saxo-1-5d-sx/cok-acil-son-bir-ay/8697652
Eyvallah hocam sağolasınAraç önden kazalı ve üstün körü toplanmış net şekilde belli oluyor. Airbag yeni gibi duruyor direksiyona göre. Ön kaputla çamurluk arasındaki boşluklar farklı ve kaputun sağ tarafı havada gibi duruyor. Sis farları yok tamponda muhtemelen kırıldıklarından zahmet edip yenisini de takmamışlar. Boya aramak bu para bu modelde arabada evet pek mantıklı değil. Zira Boya değişen sorarken bazıları sanki vereceği paranın yanında bir tane daha sıfır varmış gibi hareket ediyorlar. Ağır kaza varmı yokmu bakılmalı elbette. Birde parası yok ama şeyi büyük denilen türler var onlardan ırak elyesin Mevlam Hocam daha derli toplu bişey bulunur o paraya. Ayrıca içeride sanırım tesisat kablolar var sarkmışlar torpidonun arkasından. İnsan satılık ilanı verirken bi siler süpürür temizler pekler sağını solunu ki her detay görünsün. Bu fotoğrafları görünce şahsen zır orjinalde olsa almak gelmez içimden.
İyi saplamis amaSDN'den Hakkı Alkan ile İphonedo kanalından Faruk'un iphone x tartışması ilgi çekici. Hakkı Alkan çıldırmış gibi her yoruma cevap atıyor
Aynen öyle.. Ben iphonedo kanalının note 8 testini falan da izledim. Adam bence olabildiğince tarafsız yorum yapıyor. SDN son zamanlarda cıvıtmaya başlamıştı.İyi saplamis ama
Marka model iyi de, çok fazla kaporta boya işlemi var arabada. Bu işlemlerde temiz işçilik de yok. İyice incelemek/inceletmek lazım. Detaylandıracak olursam arkadan, önden, soldan kaza var. Soldan kaza yoksa da arkadan kazası solu da yamultmuş. İyi doğrultulmamış. Sol arka kapının çizgilerine ve açıklıklarına bakarsanız anlarsınız dediğimi. Önde far altında pas başlamış. Her halükarda kaporta işi bekliyor yani. Fotoğraflar yetersiz, iç mekanda başka falsosu var mı bilemiyorum. Çok riskli bir araç.https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-citroen-saxo-1-5d-sx/cok-acil-son-bir-ay/8697652
Sen nöbetçi değildin inş?
Yok ya haberlerde gördüm Okulda ölüm sessizliği var bu konuyla ilgiliSen nöbetçi değildin inş?
Birinin parmağını kaybetsem ben de ölüm sessizliğine bürünürüm. Verilecek cevap yok aga ne desinler ki...Yok ya haberlerde gördüm Okulda ölüm sessizliği var bu konuyla ilgili
Bu gün CH-R ve Hybrid teknolojisini tanıtmak için okula Toyota Pazarlama'nın müdürleri geldi. Hybrid CH-R ile de birer tur verdiler ama 1.8+Hybrid gibi gitmiyor yada beklentiler fazla.Ekli dosyayı görüntüle 12083
Amaruğa halt etmiş 1,2 imle onlaynım.Olum trafikte delirdim.Panpalar eklesin pozu
Teessüf ederim canım editörü olduğum web sitem <3İyi saplamis ama
Saat güzelmiş.Ekli dosyayı görüntüle 12083
Amaruğa halt etmiş 1,2 imle onlaynım.Olum trafikte delirdim.Panpalar eklesin pozu