Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
Araç önden kazalı ve üstün körü toplanmış net şekilde belli oluyor. Airbag yeni gibi duruyor direksiyona göre. Ön kaputla çamurluk arasındaki boşluklar farklı ve kaputun sağ tarafı havada gibi duruyor. Sis farları yok tamponda muhtemelen kırıldıklarından zahmet edip yenisini de takmamışlar. Boya aramak bu para bu modelde arabada evet pek mantıklı değil. Zira Boya değişen sorarken bazıları sanki vereceği paranın yanında bir tane daha sıfır varmış gibi hareket ediyorlar. Ağır kaza varmı yokmu bakılmalı elbette. Birde parası yok ama şeyi büyük denilen türler var onlardan ırak elyesin Mevlam :) Hocam daha derli toplu bişey bulunur o paraya. Ayrıca içeride sanırım tesisat kablolar var sarkmışlar torpidonun arkasından. İnsan satılık ilanı verirken bi siler süpürür temizler pekler sağını solunu ki her detay görünsün. Bu fotoğrafları görünce şahsen zır orjinalde olsa almak gelmez içimden.

Araç önden kazalı ve üstün körü toplanmış net şekilde belli oluyor. Airbag yeni gibi duruyor direksiyona göre. Ön kaputla çamurluk arasındaki boşluklar farklı ve kaputun sağ tarafı havada gibi duruyor. Sis farları yok tamponda muhtemelen kırıldıklarından zahmet edip yenisini de takmamışlar. Boya aramak bu para bu modelde arabada evet pek mantıklı değil. Zira Boya değişen sorarken bazıları sanki vereceği paranın yanında bir tane daha sıfır varmış gibi hareket ediyorlar. Ağır kaza varmı yokmu bakılmalı elbette. Birde parası yok ama şeyi büyük denilen türler var onlardan ırak elyesin Mevlam :) Hocam daha derli toplu bişey bulunur o paraya. Ayrıca içeride sanırım tesisat kablolar var sarkmışlar torpidonun arkasından. İnsan satılık ilanı verirken bi siler süpürür temizler pekler sağını solunu ki her detay görünsün. Bu fotoğrafları görünce şahsen zır orjinalde olsa almak gelmez içimden.
Eyvallah hocam sağolasın :)

SDN'den Hakkı Alkan ile İphonedo kanalından Faruk'un iphone x tartışması ilgi çekici. Hakkı Alkan çıldırmış gibi her yoruma cevap atıyor :D

Marka model iyi de, çok fazla kaporta boya işlemi var arabada. Bu işlemlerde temiz işçilik de yok. İyice incelemek/inceletmek lazım. Detaylandıracak olursam arkadan, önden, soldan kaza var. Soldan kaza yoksa da arkadan kazası solu da yamultmuş. İyi doğrultulmamış. Sol arka kapının çizgilerine ve açıklıklarına bakarsanız anlarsınız dediğimi. Önde far altında pas başlamış. Her halükarda kaporta işi bekliyor yani. Fotoğraflar yetersiz, iç mekanda başka falsosu var mı bilemiyorum. Çok riskli bir araç.
Edit: @PULAT hocamın cevabını yeni gördüm. Gayet net :)
Edit2: etiketleyemiyorum @PULAT @PULAT

Son düzenleme:
İphone x gibi sanki insanlara çok lazım, hayatlarını kurtaracak özellikleri varmış gibi lanse edilen teknolojik çöplüklerden hiç hazmetmiyorum. kardeşimde 4000 tl fiyatıyla son derece uyduruk bulduğum şu iphone 8 modellinden aldı. Evde notebooku iyi oyun oynatmıyor fakat izin gününün büyük kısmını başında geciriyor. Tamamen havasından başka bir olayı olmayan çep telefonuna saydığı paraya Dell insprion 15 gamin 7767 alabiliyordu oysaki.
Geçen gün Country strike oynarken ping oluyor diye evin yapısını komple değiştirdik onun için. Modemin yerini değiştirip notebooka kablo döşedik.
Ne fotoraf çeker ne dağ taş gezer navigasyon yapar. Whatsup iki grupda yazı yazıp , gel beni aldan öteye gidemeyen aramaları için bu dandik alete 4000 tl ödemesi beni çok derinden sarstı malesef.
Bazı insanlar zor kazanılan alın terinin böyle aptalca şeylere harcanmaması gerektiği idrak edemiyor. Yılda 365 gün var ve benim kardeşim bu 365 günde sadece 12 defa maaşını alabiliyor. bu telefona ödediği mebla ise onun yaşamsal faliyetleri için gerek miktarın en az 2 ayını karşılıyor. Annesi Babası yanında yaşamasa, bu çoçuk 2 ay yani 60 gün aç susuz kalacaktı . Değmez bu paralar bu çöplere.

Şu insanlara, konuşmalara, saadet zincirlerine, networklere, ponzilere nasıl inanıyor insanlar anlamıyorum. Aslında anlıyorum, umarım hepsi batar.

Ekli dosyayı görüntüle 12083
Amaruğa halt etmiş 1,2 imle onlaynım.Olum trafikte delirdim.Panpalar eklesin pozu
Bu gün CH-R ve Hybrid teknolojisini tanıtmak için okula Toyota Pazarlama'nın müdürleri geldi. Hybrid CH-R ile de birer tur verdiler ama 1.8+Hybrid gibi gitmiyor yada beklentiler fazla.
Teknik bilgileri veren eğitmene sordular neden Hybrid ile 1.2 turbo tercih edilmiyor diye Amerika'lılar almaz diye dedi :D
Ortalaması 4 litre bunun 1.2 turbo da 10'dan aşağı düşmezsin dedi
crAqY7JqeUAwh4IhXw7lWCon8EvJE7cawZ7CQgNiQ-6QFl1Iv3_VHrPOW-wNDSJ1wQUSQhcxz3b59wskY0PRxYT6i4TZhKbXE9E1Knon3Nj4tdiipB1Xo5e0Jmz9=w443-h332-nc

Zevkle dinledim anlayacağın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...