Sen böyle deyince aklıma hıyarsever işadamı Reza geldi :/Neler yaşamadık ki...
Verir verir. Emin ol uzun yolda o tekli koltuklarla aralarında dünya kadar fark oluyor. kadillak kadillak diye dolaşıyorsun da arka koltuklardan hiç haberin yok. Sanırım sen bi abinin yanında şoför olarak çalışıyorsun orhan. dispeç mispeç hikaye gibi... bilemedim...
Nefret değil de eleştirel yaklaşım diyelim
Bütün ikramiyeyi yidin sajkşldşlfsTaunusu yaptırırım, sembole yazılım attırırım shzsbzjah
Yakışıklı çıkmışım he
Bildiğin uzun yola çıkıyosun abi Allah kolaylık versinAnnemelere gidip kızı alıcam, ordanda eve geçicem. Maltepe Çekmeköy Tuzla ücgeni.
Olum bu bildigin +18 hikaye legal mi bunu pat diye yazmak@maximaorhan nasıl kıvırdım knk
Abi küfür yok üzeri baya kapalı yani bence Aama rahatsız ediyorsa @alfhonso silebilir mesajıOlum bu bildigin +18 hikaye legal mi bunu pat diye yazmak
Şahsen ben raadsız oldum.Abi küfür yok üzeri baya kapalı yani bence Aama rahatsız ediyorsa @alfhonso silebilir mesajı
Buraya takıldım ben...bizim birbirimize karşı bişey hissettiğimiz anlamına gelmiyo
Kedi canin sagolsun :*Abi küfür yok üzeri baya kapalı yani bence Aama rahatsız ediyorsa @alfhonso silebilir mesajı
snn oldğn yer kuruo nası bı lanet bısısın yaAbi forumu gören ahlak abidesi sanar he ne insanlarsınız azcık kendiniz olun insanlar ne der diye pısıp kalmayın