Ahlakkkkk bekcilerini de alalim kizlarsoruyor.com'a poncik poncik muhabbet edersinizz :d
Kendim icin konusursam benim hakkimda kimsenin ne diyecegi umurumda degil sadece kucuklerimde var diye kendimi belirli kaliplarin icine koydugum dogrudur. Ha boyle olmasaydi yinede kalabalik bir forumda yine konusmalarima baya dikkat ederdim gercek hayattaki benden cok uzak degil bu sonucta .Abi forumu gören ahlak abidesi sanar he ne insanlarsınız azcık kendiniz olun insanlar ne der diye pısıp kalmayın
Ben cocuga takildim gidipte hakana rahatsiz oldum demisligim yok abartmayinAhlakkkkk bekcilerini de alalim kizlarsoruyor.com'a poncik poncik muhabbet edersinizz :d
Lafim sana degil be kaptan takilma senBen cocuga takildim gidipte hakana rahatsiz oldum demisligim yok abartmayin
Cokda umurundaydi demi isim gucum vallahiLafim sana degil be kaptan takilma sen
Sen naptin is guc devam mi yarim saat sonra cikicam is bitti az laf yapinda vakit gecsin
Bak su an gerçekten kirildim hal hatir sorduk olm yogun mu islerin nasil xiye merak ettimCokda umurundaydi demi isim gucum vallahi
Bak su an gerçekten kirildim hal hatir sorduk olm yogun mu islerin nasil xiye merak ettim
Kirilma kirilma hemen gel barisalim yasin gel sendeBak su an gerçekten kirildim hal hatir sorduk olm yogun mu islerin nasil xiye merak ettim
Şşş dürtmek falan ayıp oluyo aman ha :dyalancıyı dürtmüyolar ya
Vereceğim adrese hemen 2 yarım koko gec barisalimKirilma kirilma hemen gel barisalim yasin gel sende
Kirilma kirilma hemen gel barisalim yasin gel sende
Şşş dürtmek falan ayıp oluyo aman ha :d
Vereceğim adrese hemen 2 yarım koko gec barisalim
4 kisi ile yapabiliriz bence gel gelben de geliym mi ?
olm bi faceboook özelliği dürtmek bu kadar teknoloji özürlü olduğunu bilmiyodum
Fenerbahce koko ya gelseneVereceğim adrese hemen 2 yarım koko gec barisalim
Hayat sana guzeladanadan bi şalgam getirtmişim offf missssss
Ulan hic de sevmem salgam icen insan kendisine olan butun ozsaygisini yitirmistir haadanadan bi şalgam getirtmişim offf missssss
Cok tersFenerbahce koko ya gelsene
4 kisi ile yapabiliriz bence gel gel
Fenerbahce koko ya gelsene
Hayat sana guzel
Ulan hic de sevmem salgam icen insan kendisine olan butun ozsaygisini yitirmistir ha
Cok ters
Gene saldin gobegi demibenim kendime saygım olmadı hiç bi zaman asdfasdfsadf
Gene saldin gobegi demi