Telefon alacak bütçem yok.Eğitimim için para biriktirmem gerekiyori5 için masraf yapmaya degmezdi bana kalsa ...
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Telefon alacak bütçem yok.Eğitimim için para biriktirmem gerekiyori5 için masraf yapmaya degmezdi bana kalsa ...
İyi olmuş doktorum , corsa falan alsan benzinli olurdu hybrid chr almakla iyi etmişsin .Sınavda iyi bir yer tutturursam iphone 5; İzmir yazarsam araba alacaktı.Araba seçeneklerim 2004 fiesta-2006 palio-2004 corsaydı babam için.Sonra ani gelişen problemler oldu akrabalar içinde.3 yıl bekledim Optimus geldi memnunum
Sınavda iyi bir yer tutturursam iphone 5; İzmir yazarsam araba alacaktı.Araba seçeneklerim 2004 fiesta-2006 palio-2004 corsaydı babam için.Sonra ani gelişen problemler oldu akrabalar içinde.3 yıl bekledim Optimus geldi memnunum
Sabır taşı goes to me beybSabrın sonu selamettir, iyi ki beklemişsin
Arabam 1,2 turboİyi olmuş doktorum , corsa falan alsan benzinli olurdu hybrid chr almakla iyi etmişsin .
Helal be doktorum , egitim herşeyden once gelir . Bence Optimusu sat .Telefon alacak bütçem yok.Eğitimim için para biriktirmem gerekiyor
İleride kendi paramı kazanınca inş kazasız belasız pedere teslim edicem emanetiHelal be doktorum , egitim herşeyden once gelir . Bence Optimusu sat .
Qashqai ye gönlü mü kaymış pederin?Benim baba olan arabamı satıp qashqai almak istiyor kendine. Bende arada otlanıcakmışım..
öndeki abla zaten hindu ineği gibi ,çarpmadan önce ve hava yastığından sektikten sonra yüz ifadesi değişmiyor
Önünde kaza oluyor bakışlara bak.Net söylüyorum 20 yılda 30k km yol yapmış bakışı bu
Sınırdan sokmayıp, kamplarda yardım edicektik en güzeli. Aramıza karıştıklarından beri işler sarpa sardı. Türk vatandaşı ev,iş bulamaz oldu, vergisiz dükkan açıp küçük esnafıda çökerttiler. Yemin ediyorum beleşten yaşıyorlar.https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/o-suriyelilerin-issizlik-parasi-alma-hakki-yok-2314513/amp/
Isviçre bile bunlara yardım etmiyor bizimkiler ev vermeye çalışıyor