Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sınavda iyi bir yer tutturursam iphone 5; İzmir yazarsam araba alacaktı.Araba seçeneklerim 2004 fiesta-2006 palio-2004 corsaydı babam için.Sonra ani gelişen problemler oldu akrabalar içinde.3 yıl bekledim Optimus geldi memnunum:)
İyi olmuş doktorum , corsa falan alsan benzinli olurdu hybrid chr almakla iyi etmişsin .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lOXm1J.png

Önünde kaza oluyor bakışlara bak.Net söylüyorum 20 yılda 30k km yol yapmış bakışı bu
öndeki abla zaten hindu ineği gibi ,çarpmadan önce ve hava yastığından sektikten sonra yüz ifadesi değişmiyor :D

Adam Otopilotun virajlaradaki tepki süresini ölçmüş..
Arabayı Bilgisayar bile kullanıyor olsada ışık hızında veri akışına rağmen epey bir fark var. O kadar sensor, okadar kamera ve sonara rağmen araba hız artıkca virajların dışına kayıyor.

Eşime özel bayan hoca tuttum. Hyundai i20 dizel manual eğitim arabası ile ders veriyor. 2 saati 140 tl. Bu işin piyasası nasıl fiyat cazipmi. Dün ilk 2 saati yaptı. Devam edecek . İlk gün vites 2 üstüne cıkmamışlar. Bilmiyorum ağırdanmı alıyorlar.. :(

Bugün hiç aydin olmadı. Sabah gittik direksiyon dersindeyim araba sürmeyi biliyorum hoca da rahat ben de rahatım. Önümde bi tane kartal yavru köpeği geri geri gelirken ezdi. Bacağını ezdi yani. Dortluyu yaktım sağa yanastim adam kaçacaktı kaçamadı. Böyle dışarı çıktım hemen hoca şaşırdı ben de şaşkınım. Adama dedim ki trafik sigortan karşılıyor ilgilenecek misin? Köpeğin yanına gitti yalandan ilgilenir gibi yaptı bisey yok herhalde falan yaptı ama salmıyorum adamı tabi. Neyse dedim hocaya madem biz veterinere götürelim. Götürdük bu sefer de doktor parmağı kirik dedi kalçada sıkıntı var tedavi masrafını saydı 200 u geçiyor falan. Ulan sokak köpeği ya nasıl para istersin anlamıyorum. Neyse dedik ağrı kesici yaptı yarayı temizledi 20 lira para istedi verdik. Kurs alanına gittik kurs sahibi geldi onunla beraber barınağa gittim. Yolda da kafamda sahiplenmek geçiyor. Ulan öğrenci adamsın kendine salak gibi bakiyon hayvana hiç bakamazsın diyor bir yanım. Diğer yanım lan yazık al nolacak falan filan diyor. Barınağa gittik oralar baya hoşuma gitti köpeğe iyi bakarlar diye. Doktorla konuştum dedi ki almasan daha iyi bakamazsın falan filan. Tedavisini yaptılar ne kirik ne sıkıntı hiçbir şey yokmuş. Şimdi iyi en azından yürüyor falan. Gün üzücü başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...