Adam da öyle dedi ya yaptır kullan.Bırakma vs dedi.Gittiği yere kadar beğeniyorumOrjinal parça için yüksek bi fiyat değil. Ve 5 in kıymetini bil, Dünya'nın en güzel telefonu yemin ediyorum
4 sene kullandım ben, 1.5 senedir de babam kullanıyor, maşallah 0 sıkıntı. Babam telefonu bozulunca kendim için para veremem sana alalım bunu ver dedi diye kullanmayı bıraktım, yoksa hala severek kullanırdım.Adam da öyle dedi ya yaptır kullan.Bırakma vs dedi.Gittiği yere kadar beğeniyorum
4 sene kullandım ben, 1.5 senedir de babam kullanıyor, maşallah 0 sıkıntı. Babam telefonu bozulunca kendim için para veremem sana alalım bunu ver dedi diye kullanmayı bıraktım, yoksa hala severek kullanırdım.
En iyi otomobillerde bile 100-0 ortalama 3-3.5 sn (tepki süresi hariç). Kameraya bakılırsa mercedes vurduktan 2-2.5 sn sonrası vuruyorlar, aracın hızı en azından 70-80. Tepki süresi, aracın fren gücü vs düşününce vurması zaten normal.Yaw bu amca o kadar mesafede hiç frene basmamışmı
5 en sevdiğim iphone kasasi. Hele çıktığı yıl düşünülünce bence mükemmelBenim de 75 tuttu işte.Dediğine göre 125 vs imiş 6s vs olsa.Piyasada yaşayan 5 pek kalmamış zaten parça bulana kadar 3 saatim geçti
Aynen bi sıkıntısı hafıza, 2 haftada bir fotoları temizliyordumBizim bazı arkadaşlar da kullanıyor onlar hafızadan yakınıyorlar sadece ama aslında diğer konularda güzel cihaz.
Adam şok olmuş zaten ne yapacağını şaşırmışYaw bu amca o kadar mesafede hiç frene basmamışmı
Ben de laptoba atıyorumAynen bi sıkıntısı hafıza, 2 haftada bir fotoları temizliyordum
Fakülteye girdiğim zaman aldım ben de en iyisiydi piyasanın5 en sevdiğim iphone kasasi. Hele çıktığı yıl düşünülünce bence mükemmel
Bak gece gece anılarım depleşti Duygusal bağım vardı resmen o telefonlaBen de laptoba atıyorum
Bende galaxy w vardı, iphone 5 çıktı hasta oldum cihaza, babama da diyemiyorum samsung daha yeni diye, sonra eve hırsız girdi çalındı benim de işime geldi 5 aldımFakülteye girdiğim zaman aldım ben de en iyisiydi piyasanın
A ben ot soktumAkil okuyorlar haci kapidan girerken
Biz de aracı 2. el 53 binde almıştık, 10 sene geçti üzerinden 116 binde. Yıllık ortalama 6300 km falan bizimde. Ben 5 sene önce ehliyeti aldığımda araba 70 bindi daha, babam 5 senede 20 bin bile yapmamıştı.Ekli dosyayı görüntüle 12176 6km kaldi 30.000 e gelmesine 5.5 yılda, senelik ortalama 5.500km yapmışız
Adam şok olmuş zaten ne yapacağını şaşırmış
Sınavda iyi bir yer tutturursam iphone 5; İzmir yazarsam araba alacaktı.Araba seçeneklerim 2004 fiesta-2006 palio-2004 corsaydı babam için.Sonra ani gelişen problemler oldu akrabalar içinde.3 yıl bekledim Optimus geldi memnunumBende galaxy w vardı, iphone 5 çıktı hasta oldum cihaza, babama da diyemiyorum samsung daha yeni diye, sonra eve hırsız girdi çalındı benim de işime geldi 5 aldım
Sabrın sonu selamettir, iyi ki beklemişsinSınavda iyi bir yer tutturursam iphone 5; İzmir yazarsam araba alacaktı.Araba seçeneklerim 2004 fiesta-2006 palio-2004 corsaydı babam için.Sonra ani gelişen problemler oldu akrabalar içinde.3 yıl bekledim Optimus geldi memnunum
i5 için masraf yapmaya degmezdi bana kalsa ...Orjinal batarya+Orjinal ekran + Orjinal ahize hoparlörü değişimi 250 lira= İphone 5 için konuşuyorum.Sizce kazıklanmış mıyım?