Ahanda sizde bizden siniz dizel mi sizin arabaEkli dosyayı görüntüle 12176 6km kaldi 30.000 e gelmesine 5.5 yılda, senelik ortalama 5.500km yapmışız
Ahanda sizde bizden siniz dizel mi sizin arabaEkli dosyayı görüntüle 12176 6km kaldi 30.000 e gelmesine 5.5 yılda, senelik ortalama 5.500km yapmışız
Olum biz @Sailor abiyle tonla atmosferik muhabbeti yapmıyormuyuz corollamı az yakıyor mazda mı diye ne dizeliAhanda sizde bizden siniz dizel mi sizin araba
Ne bileyimOlum biz @Sailor abiyle tonla atmosferik muhabbeti yapmıyormuyuz corollamı az yakıyor mazda mı diye ne dizeli
Mrb nbr
Farklı biri olduğu kesin. Ben Jeofizik Mühendisiyim, okul zamanı bi kaç kere konuşmalarını dinlemiştim. Bu yaz da ayvacık tarafında yazlığı olan bir arkadaşım kendisine mail atmıştı, hocam jeofizik müh. bitirdim, sizle tanışmak isterim falan diye, evine davet etmiş arkadaşı baya misafir etti beni dedi. Sosyal hayattan kopuk, rahat bir adam falan demişti.Tavsiye ederim. Hoca ciddi anlamda manyakmış.
Ahahahahhahagaga haykırdım
Çok sakat pozisyonlar bunlar ya. Bebek arabasını bu kadar dikkatsiz kullananları inip dövesim geliyor.
Sayfa sahibi dikkat çekmek için konuyla alakasız kapak fotoğrafı koymuş engelledim
Abi tahminim normalde orda yayalara yol veriliyor bir süre sonra sağa sola bakmadan yaya geçidine atlıyorsun zaten orda da öyle olmuşturÇok sakat pozisyonlar bunlar ya. Bebek arabasını bu kadar dikkatsiz kullananları inip dövesim geliyor.
Onları öoğu sayfa yapıyorSayfa sahibi dikkat çekmek için konuyla alakasız kapak fotoğrafı koymuş engelledim
Bende hepsini engelliyorum düzgün içerik uretseler zaten dikkat çeker takipçi kazanırlarOnları öoğu sayfa yapıyor