Şahin, mondeo, fiesta ve hatta c4'e multimedya ekranı taktırmadığımız dönemlerde ben de hep bu tarz teyplerle haşır neşir oldum. Sırf müzik dinlemek için mondeo'da fm transmitter falan bile almıştım Daha sonra multimedya ekranlı araçlara geçince multimedyasız arabalar gözüme fazla batar oldu. Aslen tüm ekranlar çok işe yarıyor diyemem ama bluetooth ve usb üzerinden müzik dinlerken parçaları ekrandan seçmek kolay oluyor. Ek olarak o ekranların en fazla işe yarar kısmı bana kalırsa android auto ve apple car play donanımları. Bu son İstanbul'a gidişimde manuel vites + bazen elimde bazen dizimin üstünde telefondan navigasyon takibi + çekilmez trafik üçlüsü eklenince anladım ki multimedya ekranı + andr. auto - apple car play ikilisi ciddi pratik bir şey navi kullanmak zorunda kalanlar için@inzfatih in profil gönderisini görünce aklıma geldi. İlk arabamız Taunus'ta teyp yoktu. Sonraki Doğan'da çakma bir şey vardı, tipini hatırlıyorum ama 90'lardan çin malı dandik bir dijital teyp işte. Sonraki Şahin'imizdeki teybimiz de bundandı.
Ekli dosyayı görüntüle 12233
Ben bu dönemlerde arabayı öğrendim. O yüzden büyük dokunmatik ekranlı multimedyalara hala meraklı değilim. Yola odaklanayım, sistem de iyi ses versin bana yeter. Tabii çağa asgari seviyede ayak uydurmak adına müzik kaynağı olarak bluetooth ve usb olsa hiç fena olmaz Kaset bulamıyoruz
Son düzenleme: