İnş alırsın güzel olur. Venim de deli gibi eski bir araç alasım var böyle piyasada fazla olmayan
Malum mavi haptan içmiş herhalde
Az donanım=az arıza
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Spark motora lpg taktıran bu Dünya'ya Alfisti doğan adama ''Love gone wrong'' şarkısından daha uyan bir şey olamaz herhalde @alfhonso
Orda araba kayıyosa ya lastikler kabak ya da kullanan mal zaten mal da araba kullanmayı da bilmiyo yanşhttps://www.instagram.com/p/Bg3ygwFBQoy/
Heriflerin kanı dondu hala ne diyolar ya
Bn de sni ck özldmİi abi özldk sendn
Hosbuldum hakan. Eskisi gibi hızlı değilim artık yetisemiyorum size djfldjfKankim gelmişşşş
Hoşgeldinnn
Hosbuldum hakan. Eskisi gibi hızlı değilim artık yetisemiyorum size djfldjf
Belli baya yavaslamışsınız ya dkfkdkfYokluğunda epey yavaşladık zaten, yaşlandık....
Nassın iyisen?
Hohoho kimler gelmisBelli baya yavaslamışsınız ya dkfkdkf
İyi çok şükür koşturmacaya devam sen nassın
Belli baya yavaslamışsınız ya dkfkdkf
İyi çok şükür koşturmacaya devam sen nassın
Tam hakana dm attım Berkin noldu bıraktı mı yerine kim geldi diye sen alıntı yaptın BerkinHohoho kimler gelmis
Ben bir kilo vermeye başladım durduramadım ya simdi almaya çalışıyorum çok değiştik çokİyi beya, muhtemelen bi kaç kilo daha almışımdır gittiğinden beri. karmaşık takılıyorum
,Tam hakana dm attım Berkin noldu bıraktı mı yerine kim geldi diye sen alıntı yaptın Berkin
Ben bir kilo vermeye başladım durduramadım ya simdi almaya çalışıyorum çok değiştik çok