Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın :)
Bugün günlerden muaeyene.3 yaşına girmiş makina
dbc209044af5c253b4131edf815a25ea.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sıkıntısız gecer ins panpa :D nasil motordan memnun musunuz :D

Valla artık telefonların kameraları gelişti. Haliyle boyutlarda arttı. Bombastik resim atacaktım telefondan hevesim kursağımda kaldı :D
Aynısı bana da oluyor. Anlık bir foto çekip atmam gerekince illa uğraştırıyor, çoğu zaman da vazgeçiriyor :D En azından 1 veya 2 fotoyu yüksek mb değerleriyle atabilme imkanı olsa yeter. Daha fazla foto atılacağı zaman boyutlandırma yapsak da olur.

@Berkin 1mb dan fazla boyutta resim yüklenemiyor telefondan. Arttırabilme imkanın var mı?
Yetiş ya @Iskender™
Soru: Sadece kameraya ve depolamaya erişim izni olan, fotoğrafı alıp, ebatını küçültüp, depolama alanında kendi adıyla oluşturduğu klasöre farklı kaydedecek basit bir uygulama var mı? Yoksa senin elinden gelir mi?

Yetiş ya @Iskender™
Soru: Sadece kameraya ve depolamaya erişim izni olan, fotoğrafı alıp, ebatını küçültüp, depolama alanında kendi adıyla oluşturduğu klasöre farklı kaydedecek basit bir uygulama var mı? Yoksa senin elinden gelir mi?
Öyle uygulamalar fazlasıyla vardı androdide :D bi ara otopark uygulamasına yapmıştım o özelliği dersten sonra bakarım bi

Moralim bozuldu sabah sabah ya.

Bir ETS2 oynayayım dedim filan, en son İngiltere’deymişim. Tabii bunu farketmeyen ben direkt sağdan yola çıkınca karşıdan gelen bir elemanla çarpıştık.

Adama kusura bakma filan dedim ama nafile reportlamış, şansa normalde biz yapsak olmaz tam o anda online admin varmış. Yedik banı pazartesine kadar :D

İtiraz ettim, dedim yav bakın 20 küsür benim reportum var temiz oynamaya çalışıyoruz filan adam diyor karşı kanıtın var mı. Kardeş unuttum unuttum sağımı solumu dedim (Bunlar hep ingiliççe tabii). Adam talebimi reddetti :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...