İstanbulun da yerinden yerine farklılık gösteriyor.2 gündür istanbuldayım homesick oldum.Ne biçim şehir bu ya.Ya da maviş arabamı özlemiş de olabilirim.Her yer reno ve vosvogen beyaz-gri
Bunu nasil basardilar hala inanamiyorum
Dümen kitlendi falan diyolar da her halta dümen kitleniyo zatenBunu nasil basardilar hala inanamiyorum
yok makıne arızasıymıs. eger dumen kılıtlenırse hıc yoktan demır atılır. hadı tamam akıntı vs var tarayabılır altta ama makınalar calıssaydı tornıstan yapılır bodoslama dalınmazdı. ayrıca dumen kılıtlenırse bas tarafa kosulur elle kumandaya alınır bır sekılde . makıne arızası olunca yapacak cok sey kalmamıs.Dümen kitlendi falan diyolar da her halta dümen kitleniyo zaten
Maşallah maşallahBen onu bunu bilmem yalı 80 milyon dolar değerindeymiş...
İlk seanstakinden başka seanslarda da mı patlamış birileri yav?Pist bugün baya kanlı oldu yahu patlayan patlayana detaylar birazdannn... Sezon açılışı için hiç hoş olmadı valla.
Pistte maşallah dediğimiz 5 araba vardı 5 ide patladıİlk seanstakinden başka seanslarda da mı patlamış birileri yav?
İngiliz yapımı iki kapılı vardı ya hani onun canı yanmış işte uf olmuş . Detayları öğrenince loca da konuşuruz.İlk seanstakinden başka seanslarda da mı patlamış birileri yav?
Bi tek AE86 sağlam cıktı zaten allah kaza bela vermesin. Ulan ayağım uğursuz mi geldi anlamadim ki arkadaş ya çok üzüldüm valla yazık oldu .Ea86 patlamasında arkadaşlar..