Paylasmistim zaten yayinladiktan hemen sonra, walla ben defalarca uyardim. Bizim videoyu seyretmemis olmasi bence imkansiz.@saracer 11. dakkada arabayı polis rehin almış
Mervan’ın arabaya el koymuşlar 10:45
Bu gece buralar serbest infazcı RIPUzatmalarda Gencler atti GS 1-0 yenildi.
Keşke garajda tanıtsanız.Az kişiyiz şurada2 ay oldu arabayı alalı,harbi sıkıldım görüntüden.(Bu arada konu açmadım araçla ilgili,çünkü düz araba başka özelliği yok)
bu jant benim araca yakışırmı ? yorumlarınız...
Ekli dosyayı görüntüle 12418
Ekli dosyayı görüntüle 12419
Accent orjinal ebat 185/60/14
Sparco jant ebat 195 / 50 / 15
Kullanıcı adım Maicon de Douglas Adams olarak değiştirilsin. Oylamaya beğen butonuyla destek olabilirsinizAtış serbest, mağlup olduğunuzda da beklerim
Kullanıcı adım Maicon de Douglas Adams olarak değiştirilsin. Oylamaya beğen butonuyla destek olabilirsiniz
Vallahi varya şu son 3-4 gündür Youtube'de traktör videoları izliyorum, Farming Simulatör'den de az biraz ilgim vardı ama harbi dehşet makinalar, bağımlılık yaptı.Ekli dosyayı görüntüle 12422 Adamlar aşmış
1 2 haftadır bende ayni durumdayım derslerin ortasında dayanamayıp uyudugum falan oluyorHem işte, hem iş dışında ayı gibi işim var ama ne enerjim var ne de isteğim. Bu mevsim geçişi çarptı herhalde.
Abi otları kesersiniz olur biter ne güzel ışte nerdeyse kişiye özel park yeriniz var çoğu kişinin öyle imkanı yok, arabayi cizemezlar vuramazlar bizim arabanın kaporta hasarlarının nerdeyse hepsi park halinde olduOturduğum evin otoparkı
Gelde buraya araba sok. Otoparkın başına park ediyorum bu sebebten. Arkaya şadırvan alıp, otlar için otomatik sulama yapmak lazım
Ekli dosyayı görüntüle 12429