Bildiğin alçıpan kullanmışlar yav
Bosver beterin beteri var diye dusuncen vallaBugün duraktayım otobüs bekliyorum önümden aventador geçti 20mt ilerimde durduEkli dosyayı görüntüle 12439 Ekli dosyayı görüntüle 12440 bende akbilde hala 8lira var diye seviniyom...
Yok be abi şakasına diyorum V12 sesi duymak iyi bile hissettirdi aslındaBosver beterin beteri var diye dusuncen valla
Orda bile aşırı pahallı italyanın yaptığı.Bugün duraktayım otobüs bekliyorum önümden aventador geçti 20mt ilerimde durduEkli dosyayı görüntüle 12439 Ekli dosyayı görüntüle 12440 bende akbilde hala 8lira var diye seviniyom...
Zaaaaaaaaaaaa size iş koymuşlar ağamEvet bugün kafenin önüne optimusu parkedip en yakın arkadaşımla kahve muhabbet yaptık.Tam havamız var zannederken Maserati geldi ve yanına parketti.Son dakikada ankara deplasmanından puansız dönmüş gibi olduk
Adamin cita yuksek maserati geldi havamizi aldi diyor 320 de bunu haliyle yapardi be koy hele mazda 6 cayir cayirZaaaaaaaaaaaa size iş koymuşlar ağam
Ah be bebeğim hemen tuzağa düştün.Maseratili adam kankamdı.Çağırdım.Gelirken optimusun yanına parket de şeklimiz olsun dedimZaaaaaaaaaaaa size iş koymuşlar ağam
Kaptan... bari sen yapma ya ahahahAdamin cita yuksek maserati geldi havamizi aldi diyor 320 de bunu haliyle yapardi be koy hele mazda 6 cayir cayir