Hızlısın hocam maşallahAyakkabıyı bizim burdaki jump 'ın mağazasında kalmamıştı bende bugün internetten sipariş verdim bi kaç güne gelir herhalde
Hızlısın hocam maşallahAyakkabıyı bizim burdaki jump 'ın mağazasında kalmamıştı bende bugün internetten sipariş verdim bi kaç güne gelir herhalde
Satalım sanaAdaptif süspansiyonlu caravelle keşşke benim ossaa
Kaptanim cevap vermeyi unuttum@kenblock bana bır cozum bulamadınmı:/
nerelerı pekıKaptanim cevap vermeyi unuttum
Bu konu beni aşar , Anadolu yakasında tavsiye edebileceğim yerler var ama
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Heroic var kartal'da , Ümraniye'de Tokyo Garage var .nerelerı pekı
e serısını gorunce bıde fena kıtleyecekler ya. compaund gectım el ıle cıkmadı. sonax prof pasta gectım cıkmadı. kıl yok tıner yok alla alla ılgınc yaHeroic var kartal'da , Ümraniye'de Tokyo Garage var .
Arabasina göre davranmazlar , ama Mercedes boyasının kendine has bir zorluğu-sertligi vardıre serısını gorunce bıde fena kıtleyecekler ya. compaund gectım el ıle cıkmadı. sonax prof pasta gectım cıkmadı. kıl yok tıner yok alla alla ılgınc ya
Bende oyle dusunurdumde audi nin daha kaliteli. İnce diyecem mikronu kalin ama cok kolay ciziliyor siyah olunca hele intihar sebebiArabasina göre davranmazlar , ama Mercedes boyasının kendine has bir zorluğu-sertligi vardır
Abi kaliteden dolayi değilde almanlar sert bir boyaya sahip . Japonlar ve diger uzak doğulular tam zıttı ...Bende oyle dusunurdumde audi nin daha kaliteli. İnce diyecem mikronu kalin ama cok kolay ciziliyor siyah olunca hele intihar sebebi
Bu detail turkey e yazacaktimda site buradanda kotu geldi yasayan pek yok dedim sana sorayimAbi kaliteden dolayi değilde almanlar sert bir boyaya sahip . Japonlar ve diger uzak doğulular tam zıttı ...
Sert olanlardan çizik almak zordur , yumuşak olanlarda kurularken dahi cizdiginizi gozlemlersiniz
O buzlanmada normal kapı kolu da ellerinde kalır zatenYani aslında nortik ülkeler için pek güzel bir buluş değilmiş.
Dt son zamanlarda mayoz bolunmelere uğradı , ondan dolayi .Bu detail turkey e yazacaktimda site buradanda kotu geldi yasayan pek yok dedim sana sorayim
orasıdamı dagıldı yavDt son zamanlarda mayoz bolunmelere uğradı , ondan dolayi .
Az kişi olsa bile güzel kaliteli ortam var
Kemik tayfa daha önce sorulmuş sorulari cevaplamama prensibine sahip genelde , ki haklılar ...
Ha sunu diyeyim ama kemik tayfa bazi konularda haksiz o zaman. Bu hatayi bende baskalarida bu forumda bizlerde yaptik. Kimisi konu acmaya kaydolur cevap verilir bakar samimi ortam var kalici hale gelir belki oda yardim eder.Dt son zamanlarda mayoz bolunmelere uğradı , ondan dolayi .
Az kişi olsa bile güzel kaliteli ortam var
Kemik tayfa daha önce sorulmuş sorulari cevaplamama prensibine sahip genelde , ki haklılar ...
kaça bırakıyosun caddy+golf verelim çözelimSatalım sana