Yazıları buraya atmam etik olmaz hacım buluşmaya ben sana bi tane dergi getiririm senin olur@Porsche senin dergiyi alamadım bitürlü yazını atsana buraya
Chris alışkın böyle şeylere son aldığı m5te monifold dahil egzos yoktu meselaEleman direkten dönmüş valla yoksa çok güzel paket oluyormuş şaka bir yana benzer kapora tokatçıları bizde de bolca var aman dikkat .
44'ün bir sebebi var mı?Onu ben yapıyorum. Geçen 44 ile giderken 5 vitese atıp 800-1000 devir arasında cruise control sabitledim anlık yakıt 1.5 lt di. Dümdüz yolda hiç titreme olmadan yürüdü araba.
44 Malatya44'ün bir sebebi var mı?
Komple dergiye gerek yok ben sadece senin yazını merak ediyorum, okurum bulusmada dergi yine sende kalırYazıları buraya atmam etik olmaz hacım buluşmaya ben sana bi tane dergi getiririm senin olur
Sen bilirsinKomple dergiye gerek yok ben sadece senin yazını merak ediyorum, okurum bulusmada dergi yine sende kalır
Allah yardımcın olsun
Önümüze kedi köpekten fazla insan çıkıyor. Sığır diyeceğim sığırlara hakaret olacak, öyle insanlar var bölünmüş yolu bariyerlerden atlayıp geçmeye çalışan. Önümüze onlar çıkarken sistem bizi izliyor diye maymunlardan kurtulmak için maymunluk etmezsek ölürler.Bir bu eksikti zaten. Kimseyi rahatsız etmeyeyim hemde radar filan girmeyeyim diye gecenin 1 inde yola çıktığım oluyor. Bu eğlencemizde gitti.
Hani bir ara araç içi kameraları gündeme getirdiler her araçta olacak falan dendi Türkiye'de kaç araçta araç içi kamera var şimdi.
sökerim ben bu sistemi arabamdan
akıllı takip sistemi ile sürücülerin davranışları aracın içinden anlık olarak kontrol edilecek. Çok yakında tüm motorlu taşıtlarda zorunlu hale getirilecek bu sistemle sürücülerin tüm eylemleri gözlemlenecek. Bu sistem sayesinde karşıdaki araçla takip mesafesi, trafik ışığı ihlali, aşırı hız, hatalı sollama gibi durumlarda sürücünün uyarılacağı gibi bu durumlardan elde edilen veriler anlık olarak Emniyet Müdürlüğü’ne gönderecek.
Gelsin sitede kaldırma methodunu paylaşmayan en adidir bizzat ben gerekeni yapacağım.