Geyik Başlığı 4

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eleman direkten dönmüş valla yoksa çok güzel paket oluyormuş :D:D şaka bir yana benzer kapora tokatçıları bizde de bolca var aman dikkat o_O.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Cussler
Bir bu eksikti zaten. Kimseyi rahatsız etmeyeyim hemde radar filan girmeyeyim diye gecenin 1 inde yola çıktığım oluyor. Bu eğlencemizde gitti.
Önümüze kedi köpekten fazla insan çıkıyor. Sığır diyeceğim sığırlara hakaret olacak, öyle insanlar var bölünmüş yolu bariyerlerden atlayıp geçmeye çalışan. Önümüze onlar çıkarken sistem bizi izliyor diye maymunlardan kurtulmak için maymunluk etmezsek ölürler.
 
akıllı takip sistemi ile sürücülerin davranışları aracın içinden anlık olarak kontrol edilecek. Çok yakında tüm motorlu taşıtlarda zorunlu hale getirilecek bu sistemle sürücülerin tüm eylemleri gözlemlenecek. Bu sistem sayesinde karşıdaki araçla takip mesafesi, trafik ışığı ihlali, aşırı hız, hatalı sollama gibi durumlarda sürücünün uyarılacağı gibi bu durumlardan elde edilen veriler anlık olarak Emniyet Müdürlüğü’ne gönderecek.

Sürücülerin bu hatalarının anlık olarak izlenebilmesi için bu sistemde araçlara kamera gibi bir sistem mi koyulması gerekiyor acaba ?

Eğer öyleyse, bu kesinlikle insan haklarına aykırı. Herhangi bir dava açıldığında kazanmama ihtimalin yok. Arabamın içi tıpkı evim gibi mahremdir. Hangi hakla, kim benim aracımın içinde beni izleyecek ?

İkinci olarak da özel araçlara bile bu sistemin kurulması nasıl bir mantıktır ? Benim iznim ve onayım olmadan aracıma kim böyle bir sistem kurabilir ? Bu sistemin kurulması için işlemleri yapacak olan görevlilerin yetkin ve uzman olup olmadığını, bu işi araca zarar vermeden becerip beceremeyeceğini daha sorgulamadım bile. Kesinlikle ve kesinlikle mahkemeye gider kamu davasını açarım. O dava sonuçlanana kadar da gerekirse aracımı kapının önünden hareket ettirmem.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...