Gelsin sitede kaldırma methodunu paylaşmayan en adidir bizzat ben gerekeni yapacağım.
sdfgsdfg relax
Gelsin sitede kaldırma methodunu paylaşmayan en adidir bizzat ben gerekeni yapacağım.
Faraday kafesi dusunmustum ben amaGelsin sitede kaldırma methodunu paylaşmayan en adidir bizzat ben gerekeni yapacağım.
Aynen, belki 1 yıl önceki yorumlarımda falan da söylemiştim. Her model için ayrı ayrı donanım, platform, kabin v.b unsurları ayarlamanın maliyetinin altından kalkılamadı ki müşteri memnuniyetinde de eksikler oldu bu hususta. O sebeple one ford diye bir stratejiye geçtiler. Artık platformlar da ortak olacak. Bildiğim kadarıyla yeni fiesta bu yeni platformla üretilmişti.https://www.motor1.com/news/239371/2019-ford-focus-new-platform/
MQB'nin Fordcası yolda
Bu adamlar oy kullanacak demi
Yeni fiesta ford b3 platformu ile üretildi. Eskisi ile aynı diye biliyorum zaten araba da yeni bir arabadan çok güzel bir makyaj geçirmiş gibi.Aynen, belki 1 yıl önceki yorumlarımda falan da söylemiştim. Her model için ayrı ayrı donanım, platform, kabin v.b unsurları ayarlamanın maliyetinin altından kalkılamadı ki müşteri memnuniyetinde de eksikler oldu bu hususta. O sebeple one ford diye bir stratejiye geçtiler. Artık platformlar da ortak olacak. Bildiğim kadarıyla yeni fiesta bu yeni platformla üretilmişti.
Pardon, yeni focus bu yeni platformla üretildi diyecektim paylaşılan haberi onaylar şekilde.Yeni fiesta ford b3 platformu ile üretildi. Eskisi ile aynı diye biliyorum zaten araba da yeni bir arabadan çok güzel bir makyaj geçirmiş gibi.
Ne veriyobanabak dıye bır uygulama cıkmıs bısıler verıyor gıbı yuklenın gencler
Önceden kontrol için taksilere konulcak demişlerdi onu bile düzgünce yapamadılarHani bir ara araç içi kameraları gündeme getirdiler her araçta olacak falan dendi Türkiye'de kaç araçta araç içi kamera var şimdi.
Saçmalamışlar bence.Türkiye'de yılın otomobili Ioniq seçildi
aslinda artik biz gaza ne kadar basarsak basalim beyin kendine gore yakit gondermiyor mu? bence cok da fark etmez ama motor dusuk devirde gereksiz zorlaniyor ben dusuk yerine orta ya da yuksek devir kullanmayi tercih ederimArkadaşlar, son 2 gündür Alman usulü yakıt tüketim derslerini izliyorum. Amerikalılar ayak altında yumueta var gibi sürerken, almanlar 5 nci vitesde 50 km hız yap, gaz pedalına %75 bas mantığı ile ekonomi yapıyor. Alman metodunu denemek lazım.
Ioniq fena araba değil bence şu anda Hybridler arasında en iyi o. Ama bana kalırsa 5008 seçilmeliydi ki puan tablosunda 2. geliyor.Saçmalamışlar bence.