@DuzboruDownpipe un yasadıgı yerlere gıdıcem ben oralarda zaten golfu bulurum plakasıda bellı sen dur sımdılık ben lastıklerı ındırırım
dikkatli ol :ddgitmişken @DouglasAdams doktorumu göreceğim![]()
Ülkede yaşamayip ülke için oy kullanmak saçmalığın daniskasıhttps://onedio.com/haber/sonuc-belirleyen-faktor-gozler-3-milyon-yurt-disi-oyunda-819467
yurtdısında yasayan varsa dıye paylasıyorum. lutfen oy verırken kendı refah durumunuzu degıl türkiyede yasayan bızlerı dusunun.
ilk hamlesi mesajlı şarkılar açmak oluyo dikkat et düşme bsnfkskdkfnfGötürmeseler bari![]()
![]()
Adama nasıl travma olduysa 6 ay öncesini hatırlıyorilk hamlesi mesajlı şarkılar açmak oluyo dikkat et düşme bsnfkskdkfnf
Bendenmi kurtardin ? Sinana yazdin alenen bakalim doktora napcanEyvahhh şimdiden başladı @Sailor kaptanımdan paçayı kurtardık ama burda patlayacaz gibi hadi hayirlisi![]()
O ayrıBendenmi kurtardin ? Sinana yazdin alenen bakalim doktora napcan
Bendenmi kurtardin ? Sinana yazdin alenen bakalim doktora napcan
O ayrıVag'cı bi kere TMM mı
![]()
Ben sana hiiiiç yürümedim valla ama ustam napti bilmemSırf sinanamı? Arka koltukta bu ikisiyle ben vardım. zor kurtardım kendimi
Ben sana hiiiiç yürümedim valla ama ustam napti bilmem![]()
Tek kapili corsaya 5 kisi binen apacilerSırf sinanamı? Arka koltukta bu ikisiyle ben vardım. zor kurtardım kendimi