trabzon olayıyla ilgili size sadece şu kadarını söyleyebilirim. şike davasının savcısı da, haber yapanı da cartı da curtu da ya içerde ya da ülkeyi terk etti. üstelik bu adamlar aynı zamanda ergenekon, balyoz gibi yüzyılın kumpasının da baş rolleri. bu adamlar sadece şike davasında namuslu bir dava yürüttüyse ve sen bu davaya inanıyorsan bir şey diyemem. sportif olarak bakalım olaya. colmanlı, burak yılmazlı trabzonsporun 82 puan alması normal, andre santoslu, alexli fbnin 82 puan alması şike demek de pek mantıklı değil bana göre. dediğim gibi çıkan olayları tasvip etmiyorum. fakat çıkan olaylarda şenol güneş ve fikret ormanın da bir kendi yaptıklarına bakması lazım son iki sezonda. bu stada gs geldiğinde bile tek bir olay çıkmadı.Öyleyse Trabzonspor'un elek etmesi gerekir TFF'den başlayarak. Karşı çıkabilecek varsa çıksın şu dediğime. Herkes Akbilspor yaza yaza bitiremedi. Türkiye'de en büyük desteği Fenerin aldığını görmemek absürt bir durum. Cumhuriyet tarihinin en hızlı yasası bile çıktı korumak için, davanın kararnamesinde delillerin yok edilmesi gibi sonuçlarda vardı kimse görmedi. Öyle ya da da böyle BJK'ye yardım olsa bile -ki kesinlikle yanlış bir durum- şu durumda arkasına sığınılamaz. En fazla desteği alan FB ve son olayla artık kimse inkar edemez. Yıllardır b*k çukurunda olan furbolun son nefesini verişidir bu hamleler. BJK'nin ne olursa olsun maça çıkmaması gerekir şöyle bir durumda.
Sonuçta beklenen bir durumdu hiç şaşırmadım, terörden öte kumpas gibi söylemler siyaset sahnesindeydi, BJK'liler maçı hükmen kaybetmediklerine sevinsinler.