1-34 yaş arası en sık ölüm sebebi trafik kazası
Benzin Tv'nin de yıkık dökük de olsa projelik bir aracı var, bir otopark.com pasif bu konularda.Doğru ama gerçek.Otoparktan beklediğim proje burdan geldi. Neyse izleyelim bakalım
Abi evvelden niye demedin bizde başvururduk, Eleme çalışmaları.Şaka bir yana tecrübeleri bekliyoruz.Yarın bu organizasyona gidiyorum.
https://www.mazda.com.tr/haberler/mazda-genel-haberler/mazda-sizi-pist-gunune-davet-ediyor/
Çünkü kendisi akrep burcu.Ne gerek var ve niye bilinsinkicilerden.Bana da söylemedi.Abi evvelden niye demedin bizde başvururduk, Eleme çalışmaları.Şaka bir yana tecrübeleri bekliyoruz.
Arkadaş alacak geçerken de, adam uyanınca çıkarım yola dedi. Bitmeden yetişirsek paylaşırım.Abi evvelden niye demedin bizde başvururduk, Eleme çalışmaları.Şaka bir yana tecrübeleri bekliyoruz.
Neyse... Daha taze infazım var. Daha da konuşsam yatarı var.. :/Çünkü kendisi akrep burcu.Ne gerek var ve niye bilinsinkicilerden.Bana da söylemedi.
Ne dediydim öğlen sana.Bana da söv tam yatNeyse... Daha taze infazım var. Daha da konuşsam yatarı var.. :/
A ya destek diye yırtındığımızda sen tünelde gezinirken fazlasıyla sövdüm. Bir daha yap, bir daha söveyim.Ne dediydim öğlen sana.Bana da söv tam yat
muah.. Ben de böyle quaresma gibiyim abi napcaz.. Yalnız @byilmaz tam bir dsg değil mi ? 1 mi 2 mi 3 te mi gideyim gibi.Bir short bir long bir mid bir b yerim.Neyse ellerinize sağlıkA ya destek diye yırtındığımızda sen tünelde gezinirken fazlasıyla sövdüm. Bir daha yap, bir daha söveyim.
Aracın maliyetinin yarısı çıkmıştır zaten ekspertiz ile. Sinan abiye masrafı çok olur.Otoparktan beklediğim proje burdan geldi. Neyse izleyelim bakalım
Ben de Medel gibi bir oraya bir buraya pırrr pırrr koştur dur. Flaşlar smoke'larla milleti kurtarmaya çalış. Ninjaya yat bilmemne yap... Ulan canımı çektirdin bak gece gece...muah.. Ben de böyle quaresma gibiyim abi napcaz.. Yalnız @byilmaz tam bir dsg değil mi ? 1 mi 2 mi 3 te mi gideyim gibi.Bir short bir long bir mid bir b yerim.Neyse ellerinize sağlık
5 videodan 3 ü reklam aldığı olaylar.Çok zorlanacağını sanmıyorum.Proje yapmak için adımını temkinli atıyor gibiAracın maliyetinin yarısı çıkmıştır zaten ekspertiz ile. Sinan abiye masrafı çok olur.
Yarın sözlüm var başımı belaya sokma vicdansız.Yarın akşam vururuz dibineBen de Medel gibi bir oraya bir buraya pırrr pırrr koştur dur. Flaşlar smoke'larla milleti kurtarmaya çalış. Ninjaya yat bilmemne yap... Ulan canımı çektirdin bak gece gece...
buna benzer bi proje başka bi yerden gelecek.Otoparktan beklediğim proje burdan geldi. Neyse izleyelim bakalım
Akşamları taksi kafası hazır dizel diyosun hmmNet 13 yollarda gördüğüm en karakterli sarı