Sıradan olma farklı ol. 11 diyorum
Sıradan olma farklı ol. 11 diyorum
Hmm yav baba arabası geç girmizi olur mu 14 ü özellikle almak istemiyo malum kesim rengi seviyo diye .Sıradan olma farklı ol. 11 diyorum
19? Füme iyidir.Hmm yav baba arabası geç girmizi olur mu 14 ü özellikle almak istemiyo malum kesim rengi seviyo diye .
Alırız olm 0 rengi o rengi stok sahasında gördüm ve aşık oldum .14 ordaki kadar güzel değil emin ol.Ben de çok heves ettim ama keşke daha güzel yeşil olsaydı.18 deki yarış mavisini r line almadıkça alamazsınız zaten.Ben Tornado Kırmızı,Tungsten Gri ve İridyum Gri arasında seçim yapardım.
14
19
Ay canııııııımmm çok mu geldi vergiler size, belinizi mi büküyorasdfasdfsd
Yaaa kıyamam
Ateş püskürmeyen var mı? Bu kadar olay oldu çıkıp tek kelime etmedi, hocayı yem gibi bıraktı resmen ortada. Şenol Güneş şu saniye istifa etse hak veririm. Adamlar oyuncumuza ceza vermek için yasa çıkardı,onda bile konuşmadı.Fener- Beşiktaş maçı kaldığı yerden devam edecekmiş. Aynı ofisi paylaştığımız Beşiktaş kongre üyesi büyüğümüz Fikret Orman'a ateş püskürüyor. Yarın kongresi varmış Beşiktaş'ın.
Yaaa kıyamam
Bunu diyenleri türkiyeye getirin en fazla 3 gün hayatta kalırlarAy canııııııımmm çok mu geldi vergiler size, belinizi mi büküyorasdfasdfsd
Net 13 yollarda gördüğüm en karakterli sarı
Aynı fikirdeyim, 14 güzel.
İktidar bu halka şükretsin vallaBunu diyenleri türkiyeye getirin en fazla 3 gün hayatta kalırlar
Finaller yapılmadan belli olmaz. Fakat genel ortalama 2.00'ın altına düşmediği ve hiç bir dersten de FF harf notu getirmediğin müddetçe geçilir.Arkadaşlar
Kredili sistemde 4. Senesinde lisans mezunu olmaya çalışıyoruz.
Bir dersimiz 51 not diğer dersimiz 41 not almışız.
Genel ortalaman 2.16
Biz bu dönem geçiyormuyuz.. Daha final sınavı yapılmadı.
Şu anki durumumuz geçtikmi kaldıkmı.. Aöf uzmanları destek bekliyoruz