43.maddeden mi ne sevkedilmişti, o maddeden gittiği için 2 maç almaz deniyordu ama amaç belli yani. Feneri hükmen mağlup saymadılar, Pepe’nin cezası da 1 maça indi, maksat Beşiktaş’a sus payı.Direkt kirmizi kart goren bir topcu 2 mac ceza alirken pepe'nin cezasi niye 1 maca indirildi bilen var mi ? Benzeri daha once alper potuk'a da yapilmisti. Yanlisim yoksa gomis'e de aynisi yapildi. Kural 2 mac men derken nasil indiriliyor ceza anlayabilmis degilim. Cezayi kafana gore indiriyorsan, bastan direkt kirmizi karta 2 mac men diye kural koyma, yok hakem yanlis karar vermis diyorsan hic ceza verme. Hayir 1 maca indirmek nedir ?
muah.. Ben de böyle quaresma gibiyim abi napcaz.. Yalnız @byilmaz tam bir dsg değil mi ? 1 mi 2 mi 3 te mi gideyim gibi.Bir short bir long bir mid bir b yerim.Neyse ellerinize sağlık
Ben de Medel gibi bir oraya bir buraya pırrr pırrr koştur dur. Flaşlar smoke'larla milleti kurtarmaya çalış. Ninjaya yat bilmemne yap... Ulan canımı çektirdin bak gece gece...
Benim bildiğim adamın bileğine şu hamleyi yaptı ve kırmızı gördü. Anlamadığım konu şu zaten; bu hareket kırmızı kartlık bir hareketse ve kural 2 maç men diyorsa 2 maç men edersin. Yok, kırmızı ağır olmuş yanlış karar verilmiş deniyorsa o zaman hiç ceza vermemen gerekir. Bu kırmızı kart neticede disiplinsizlikten alınmış bir kart değil ki. Oyunun normal akışı içinde yapılan bir faulden dolayı alınmış. O hareket ya kırmızıdır ya değildir. Kırmızıysa kural belli, değilse kural belli. Neye göre 1'e indiriyorlar onu anlamıyorum. Tamam, işin içinde başka mevzular dönüyor onu anladım da oyunun normal seyri içinde gelişen bir olayın kuralını nasıl kafalarına göre değişiyorlar o kısım tam oturmuyor işte.43.maddeden mi ne sevkedilmişti, o maddeden gittiği için 2 maç almaz deniyordu ama amaç belli yani. Feneri hükmen mağlup saymadılar, Pepe’nin cezası da 1 maça indi, maksat Beşiktaş’a sus payı.
Abi radyo şifre ister bazi özellikler adaptasyon lazım olur otomatik cam kaldırma gibi internetten bakın gözün kesiyorsa kendin yaprsın basit işford ka'nin akusu bitmis, internetten aku siparisi verip bir pazar gunu kendim degistirmeyi planliyorum. ne guzel seysin sen ford, yolda birakmadi, eve kadar geldi sonra bir daha calismadi
Aku degisimi sirasinda dikkat etmem gereken bisey var mi ? aku degistikten sonra yol bilgisayari radyo v.s sifre ister mi ? basimi agritacaksa hic ugrasmayayim servise gotureyim
Hakemlere eyyamcı diye kızıyoruz da eyyamın kralını TFF yapıyor. Ülkenin en büyük medya patronu, 3 büyüklerden birinin eski başkanı ve aynı klüpten 100 milyon tl üstü alacağı olan kişi, ülkenin en büyük enerji gruplarından birinin sahibi aynı kişi olunca eyyam da oluyor işte. Zaten CB bu işte kumpas var diyince olay bitmiştir.Benim bildiğim adamın bileğine şu hamleyi yaptı ve kırmızı gördü. Anlamadığım konu şu zaten; bu hareket kırmızı kartlık bir hareketse ve kural 2 maç men diyorsa 2 maç men edersin. Yok, kırmızı ağır olmuş yanlış karar verilmiş deniyorsa o zaman hiç ceza vermemen gerekir. Bu kırmızı kart neticede disiplinsizlikten alınmış bir kart değil ki. Oyunun normal akışı içinde yapılan bir faulden dolayı alınmış. O hareket ya kırmızıdır ya değildir. Kırmızıysa kural belli, değilse kural belli. Neye göre 1'e indiriyorlar onu anlamıyorum. Tamam, işin içinde başka mevzular dönüyor onu anladım da oyunun normal seyri içinde gelişen bir olayın kuralını nasıl kafalarına göre değişiyorlar o kısım tam oturmuyor işte.
Zaten mevzuyu bağlamaya çalıştığım kısım buralar. TFF eyyamcının kralı olmasa, futbol sektörünün en iyi hakemlerinden biri olan Cüneyt Çakır Avrupa'da onca önemli maçta görev alabilecek kabiliyette görülürken Türkiye'de çoğu büyük maçta eyyammın kralını yapmazdı. Hakemler TFF'den, TFF başkan'dan, başkan da daha yukarılardan emir alıyor onda hiç şüphe yok. Saha içinde, maç esnasında bazı mevzuların kurgulanıp hakemlerin bilerek eyyam yaptığı durumlara alıştık ama karar verilmiş, maç bitmiş, kural ortada, ona rağmen kuralı değiştiriyorlar ya daha diyecek hiç bir şey yok. Ülkenin komple içine ettiler.Hakemlere eyyamcı diye kızıyoruz da eyyamın kralını TFF yapıyor. Ülkenin en büyük medya patronu, 3 büyüklerden birinin eski başkanı ve aynı klüpten 100 milyon tl üstü alacağı olan kişi, ülkenin en büyük enerji gruplarından birinin sahibi aynı kişi olunca eyyam da oluyor işte. Zaten CB bu işte kumpas var diyince olay bitmiştir.
Bazen fazla Fenerlilik yapsa da en mantıklı yorumlar yine Serdar Ali Çelikler'den geldi. Mehmet Ayan ise tam bir eyyamcı yalama. kısaca olayın kumpasla falan alakası yok, tamamen holiganizm. TFF de bu kararla futbolun içine etmeye devam ediyor.
Bu ülkede maallesef siyasetin girmediği yer kalmadı böyle de gider uzun süresiyasetin futbola müdahalesi olmamalıydı.
Bizim gibi 3. Dünya ülkesi olup, 3-5 tane gökdelenle gelişmiş ülke olduğunu sanan ülkelerde siyaset dibine kadar işin içine girmiştir. Aklımdakileri yazayım.siyasetin futbola müdahalesi olmamalıydı.
boyadan yansıyan clio'yu görmezden gelemeyizzVay vay vay. Otopark GT-R'lı hikaye paylaşmış.
nice 1 ay sonra gelir videosuVay vay vay. Otopark GT-R'lı hikaye paylaşmış.
vurdu gol oldu...nice 1 ay sonra gelir videosu