Öyle mi diyorsun Vallahi adam geldi pasta cila ve boya koruma kampanyamız var dedi. Normalde mekanik tamir gören araçlar için yaptığımız bir kampanya ama sen sürekli bizim servisi kullandığın için seni de kampanyaya dahil ederiz dedi eleman Açıkçası Zonguldak'ta da bu işleri yapan bir yer var mı bilmiyorum. Muhtemelen yokturBoya koruma yapmazlar o fiyata. Anca pasta cila
genede o fıyata pasta cılada guzel yaptır derım herhalde cok kotu degıldır urunlerıÖyle mi diyorsun Vallahi adam geldi pasta cila ve boya koruma kampanyamız var dedi. Normalde mekanik tamir gören araçlar için yaptığımız bir kampanya ama sen sürekli bizim servisi kullandığın için seni de kampanyaya dahil ederiz dedi eleman Açıkçası Zonguldak'ta da bu işleri yapan bir yer var mı bilmiyorum. Muhtemelen yoktur
Herhalde değildir. Orada birileri yeni Kuga ile focus almış, almadan evvel de aracına yaptırıyordu. Baktım işleme şöyle bir kabaca gayet iyi gözüküyor. Ne bileyim en azından yetkili servis garantili işlemgenede o fıyata pasta cılada guzel yaptır derım herhalde cok kotu degıldır urunlerı
Yapistir gitsin yavHerhalde değildir. Orada birileri yeni Kuga ile focus almış, almadan evvel de aracına yaptırıyordu. Baktım işleme şöyle bir kabaca gayet iyi gözüküyor. Ne bileyim en azından yetkili servis garantili işlem
Bakalım bu hafta sonu Sinop'a gideceğim dönüş için haftaya salı'ya randevu almıştım, gitmeden de bir sorayım dedim. Yaptırayım bakalım deneyelim. Halledince görselleri buraya atarım. Olup olmadığına bakarız artıkYapistir gitsin yav
1 Mayıs açılışas gece modu gelmedı bana
Cenk hocam gitmedim ama inci garage var acılıkta bi ihtimal orası yapiyordurÖyle mi diyorsun Vallahi adam geldi pasta cila ve boya koruma kampanyamız var dedi. Normalde mekanik tamir gören araçlar için yaptığımız bir kampanya ama sen sürekli bizim servisi kullandığın için seni de kampanyaya dahil ederiz dedi eleman Açıkçası Zonguldak'ta da bu işleri yapan bir yer var mı bilmiyorum. Muhtemelen yoktur
Sanayi tarafında yapanlar muhtemelen vardır ama hiç tanıdığım olmadığı için büyük ihtimal öperler beni diye tahmin ediyorum Hem şimdi aracın da garantisi 1 yıl daha devam ediyor. Boyaya zarar verecek bir şey olmasın garanti dışı kalır. Yetkiliyi biraz da o yüzden düşünüyorum, bir şey olsa bile garanti dışı kalmaz, yapılan işe de garanti veriyorlar.Cenk hocam gitmedim ama inci garage var acılıkta bi ihtimal orası yapiyordur
Apple macbook air 13" 128 gb. Kız gibi alettir özellikleri zayıf falan 5 yıldır format atmadan kullanıyorum 12 saat şarjı gidiyor 1 kilo zatenApple'den anlayan var mı kardeşim takmış Apple laptop istiyor en uyguna alabileceğimiz modeli hangisi Sadece Youtube'den video izlenecek ben bunu buldum bu fiyata nasıldır alınır mı ? Sen de elma vardı dimi hocom @DouglasAdams
https://www.hepsiburada.com/apple-m...inabilir-bilgisayar-mqd32tu-a-p-HBV000007I2J3
Daha bi kaç saat önce yönetime ve başkana sallıyordum, sağolsunlar pişman ettiler beni. Çoğu taraftarın istediğini yaptılar, isteyen korkaklık desin, isteyen tebrik etsin, ben takımımın verdiği karardan çok hoşnutum, hakkımızda hayırlısı olsun. Siyasi baskı falan da gelirse Kayseri maçından sonra ceza yeriz, siyasiler de tribünden nasibini alır.Beşiktaş Divan Kurulu maça çıkmama kararı almış, hani şu büyük kısmını +50 yaşında olan, hatta çoğu zor yürüyen amcalar. Helal olsun valla, bakalım maç gününe kadar siyasi bir baskı gelecek mi?
Şimdi Vatan'dan geldim orda da var aynısı ama 6.nesil 6260U işlemci ve işlemcinin HD6000 ekran kartı var diğerinde 5.nesil 5350U .Apple macbook air 13" 128 gb. Kız gibi alettir özellikleri zayıf falan 5 yıldır format atmadan kullanıyorum 12 saat şarjı gidiyor 1 kilo zaten
Vay amonyum şansa gel indirime girdi Vatan'daki asdA:Sdsa.D:sa dŞimdi Vatan'dan geldim orda da var aynısı ama 6.nesil 6260U işlemci ve işlemcinin HD6000 ekran kartı var diğerinde 5.nesil 5350U .
Bu hepsiburada.com'da satılan 3.600 TL'lik olan mı dersin o mu ? 400 TL farka değer mi ?
https://www.hepsiburada.com/apple-macbook-air-intel-core-i5-5350u-8gb-128gb-ssd-macos-sierra-13-3-tasinabilir-bilgisayar-mqd32tu-a-p-HBV000007I2J3?magaza=Vizyon Bilgisayar&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-notebook.pla&gclid=EAIaIQobChMI-6v0pr7Y2gIVFYuyCh2rDQR-EAQYASABEgJCIvD_BwE
http://www.vatanbilgisayar.com/macb...gbssd-13-3-int-notebook.html#urun-ozellikleri