Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DcM5UjTX4AAVpjJ.jpg

alım satım İşlemler tamamlandı, yarın bakıma girecek. Bazı yapacaklarım var, onlardan sonra konuyu açacağım :)
Abi sticker kaç hp ekledi? Bazıları 10-15 diyor ama pek inanamıyorum. Sen bize net bir bilgi verebilir misin rica etsem?

Galerinin yazıları henüz sökmedim, üstümüze almayı bekliyordum nasipse ilk fırsatta :D

Fetocularla iş tutanlar, şimdi çıkıp kendilerinden başka herkesi fetocu diye ihbar ediyorlar. Pkk'yla masaya oturup pazarlık yapanlar, şimdi çıkıp kendilerinden başka herkesi Pkk destekçisi ilan ediyorlar. Birbirlerine “ırkçı, vampir, ağzından salyalar akıyor, klinik vaka, iblis, şerefsiz” diyenler sarmaş dolaş ittifak kuruyorlar, sonra da kendilerinden başka ittifaklara “ahlaksızlık” diyorlar

Yılmaz Özdil'in bu yazısını muhakkak okumanızı tavsiye ederim :)
https://www.sozcu.com.tr/2018/yazar...rs&utm_medium=gazeteoku.com&utm_campaign=feed

Fetocularla iş tutanlar, şimdi çıkıp kendilerinden başka herkesi fetocu diye ihbar ediyorlar. Pkk'yla masaya oturup pazarlık yapanlar, şimdi çıkıp kendilerinden başka herkesi Pkk destekçisi ilan ediyorlar. Birbirlerine “ırkçı, vampir, ağzından salyalar akıyor, klinik vaka, iblis, şerefsiz” diyenler sarmaş dolaş ittifak kuruyorlar, sonra da kendilerinden başka ittifaklara “ahlaksızlık” diyorlar

Yılmaz Özdil'in bu yazısını muhakkak okumanızı tavsiye ederim :)
https://www.sozcu.com.tr/2018/yazar...rs&utm_medium=gazeteoku.com&utm_campaign=feed
Siyasettende siyasetcılerden de gram hoslanmıyorum ama tum forum ahalısıne soylecegım su olur. benzın 6 lıra be....

Sen it köpek saldırınca ne yapıyorsun..
Kopekler kime saldıracağını biliyor , bugün cok kopekle karsilastim sakin sakin gittiğimden ataga gecen olmadi .

Golkay park diye bir yer var , oraya ****************** ****************** giderim ilk gidişlerimde saldirmaya calisan çok oldu korkuyordum tabi , inip yürüyünce hiçbir şey yapmiyorlar . Şimdi ise alıştılar bana , kokuma muhtemelen ...
Ataga geçerse bisikleti kendine siper edip çilginca bağırmak lazim ayağını yere vurmak falan ...

Hızlı zamanlarimda daha çok kopek saldirmasi girişimiyle karsilasiyordum , inip yurumek veya yavaşlamak işe yarıyor %100

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Şaka maka 1 aydır bisikletimden ayrıyım , bunu kendi bisikletim gibi benimsedim kendiminkine 3-4 gün binip bıraktım servise buna 1aydir biniyorum .

Unuttum bisikletimi resmen ya , kendiminkiyle uzun yola hiç çıkmadım bunu daha iyi tanıyorum . kendimi vefasız hissettim .

7nisanda tx150yi aldim , 12 sinde servise biraktigimdan beri spx500 ileyim.

Kimbilir ne koşullarda soğuk havalarda bekliyor serviste , yetim öksüz kaldi ...
60b48f6e7463fc46a9ba0ca3f1f4f8b7.jpg
308d0b7080b1a256af8e104977ec8565.jpg

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...