Abi sticker kaç hp ekledi? Bazıları 10-15 diyor ama pek inanamıyorum. Sen bize net bir bilgi verebilir misin rica etsem?
alım satım İşlemler tamamlandı, yarın bakıma girecek. Bazı yapacaklarım var, onlardan sonra konuyu açacağım
Abi sticker kaç hp ekledi? Bazıları 10-15 diyor ama pek inanamıyorum. Sen bize net bir bilgi verebilir misin rica etsem?
alım satım İşlemler tamamlandı, yarın bakıma girecek. Bazı yapacaklarım var, onlardan sonra konuyu açacağım
abi alfa mı daha iyi gidiyor bu mu hem düzde hem de virajda karşılaştırırsan sevinirim
abi alfa mı daha iyi gidiyor bu mu hem düzde hem de virajda karşılaştırırsan sevinirim
mx5 baktıgını foruma soyleyeyım mı ?Beyaz sticker 15 siyah 10
İkisinde de Alfa be gülüm devirlendikten sonra audi de gidiyor ama 102 hp için kasa ağır. Viraj kasmaksa amaç Alfa her türlü. Konforsa audi her türlü
Siyasettende siyasetcılerden de gram hoslanmıyorum ama tum forum ahalısıne soylecegım su olur. benzın 6 lıra be....Fetocularla iş tutanlar, şimdi çıkıp kendilerinden başka herkesi fetocu diye ihbar ediyorlar. Pkk'yla masaya oturup pazarlık yapanlar, şimdi çıkıp kendilerinden başka herkesi Pkk destekçisi ilan ediyorlar. Birbirlerine “ırkçı, vampir, ağzından salyalar akıyor, klinik vaka, iblis, şerefsiz” diyenler sarmaş dolaş ittifak kuruyorlar, sonra da kendilerinden başka ittifaklara “ahlaksızlık” diyorlar
Yılmaz Özdil'in bu yazısını muhakkak okumanızı tavsiye ederim
https://www.sozcu.com.tr/2018/yazar...rs&utm_medium=gazeteoku.com&utm_campaign=feed
Ekli dosyayı görüntüle 12828 boyle bir jant olabilir mi ya ? kaplama mi yapmislar orjinal mi ? park yerinde gordum, karbon jant var mi gercekten ? kafamda deli sorular
tam tahmin ettiğim cevaplar geldi abi eyvallahİkisinde de Alfa be gülüm devirlendikten sonra audi de gidiyor ama 102 hp için kasa ağır. Viraj kasmaksa amaç Alfa her türlü. Konforsa audi her türlü
Sn. müdür gibi araba alinca bisikleti unutanlardan olmayalım
@alfhonso
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yıllardır bisiklete binerim hiç köpek saldırmadıSen it köpek saldırınca ne yapıyorsun..
Sn. müdür gibi araba alinca bisikleti unutanlardan olmayalım
@alfhonso
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen it köpek saldırınca ne yapıyorsun..
mx5 baktıgını foruma soyleyeyım mı ?
Kopekler kime saldıracağını biliyor , bugün cok kopekle karsilastim sakin sakin gittiğimden ataga gecen olmadi .Sen it köpek saldırınca ne yapıyorsun..
Müdürüm benim bisiklet neredeyse 1 aydır serviste , bu servisin bana verdiği ikâme bisiklet . Geri veresim gelmiyor alıştım buna be ...Olm benim sepete laf ediyordun arkaya oturak takmışın