Insanlar geceleri su hizlara nasil cikiyor hayret vallahi. Videodan bile belli oluyor yeterli mesafeyi goremedigi. Bir sey ciksa garanti vurur. Ilginc gercekten. Ama ses efsane tabii..
Insanlar geceleri su hizlara nasil cikiyor hayret vallahi. Videodan bile belli oluyor yeterli mesafeyi goremedigi. Bir sey ciksa garanti vurur. Ilginc gercekten. Ama ses efsane tabii..
bende katlanır bısıklet var kullanırken pek hos durmasada sayılır mı ?
Ng650 nasıldır eyimidir biliyonmu çok merak ediyom nasıl bi bisikletim var
Sıfır alacaksan o paraya ikinci el üst seviye birseyler bak derim panpa .Bisikletçi kimler vardı burda @kenblock dan başka? Salcano ng650yi nasıl bilirsiniz?
Bende katlanırlara bakıyorum geçen gün denk geldi bindim birtanesine çok rahat ilerliyor hızlanıyor ama manevra yeteneği yok 10km 5 kez düşüyordum birde son hızı az geldi yine aynı yolda 3 kez bitti dahon vybe d7 düşünüyorum önerisi olan var mı ?bende katlanır bısıklet var kullanırken pek hos durmasada sayılır mı ?
Taşıma avantajı haricinde alinasi hiçbir özelliği yok ama tasima kolayligi bile almak için bir sebep .Bende katlanırlara bakıyorum geçen gün denk geldi bindim birtanesine çok rahat ilerliyor hızlanıyor ama manevra yeteneği yok 10km 5 kez düşüyordum birde son hızı az geldi yine aynı yolda 3 kez bitti dahon vybe d7 düşünüyorum önerisi olan var mı ?
Bisikletin her türlüsü kabul Bende bi ara decathlonun tilt 120 kırmızı rengine hasta olmuştumda burda rahat rahat gezebilecek sahil şeridi falan olmadığından vazgeçmiştim almaktan. Sendeki model neydi abi ?bende katlanır bısıklet var kullanırken pek hos durmasada sayılır mı ?
Başlangıç için yeterli. Çok uçmalık kaçmalık bir model değil ama yarı yolda da bırakmaz, heraldeNg650 nasıldır eyimidir biliyonmu çok merak ediyom nasıl bi bisikletim var
Yokuş performansı önemliyse bianchi ve carraronun 21 vitesli modelleri var ama onlarında katlandığında çok kompak hale gelmediğini okudum. Dahon ve Tern markalarıysa bu sınıfın biraz daha premium markaları. Zirvedeyse Brompton var.Bende katlanırlara bakıyorum geçen gün denk geldi bindim birtanesine çok rahat ilerliyor hızlanıyor ama manevra yeteneği yok 10km 5 kez düşüyordum birde son hızı az geldi yine aynı yolda 3 kez bitti dahon vybe d7 düşünüyorum önerisi olan var mı ?
Fat Bike verelim olmaz mıBisikletçi kimler vardı burda @kenblock dan başka? Salcano ng650yi nasıl bilirsiniz?
Ayni benim taunusun vites çerçevesi. Ne kadar derli toplu duruyor çok beğendim. Vites topuzu ve korugu birebir ayni
Hocam şehir içinde mi kullanıyorsunuz yoksa amacina uygun olarak kum,toprak vb yerlerde miFat Bike verelim olmaz mı
Ekli dosyayı görüntüle 12843
Yokuş performansı önemliyse bianchi ve carraronun 21 vitesli modelleri var ama onlarında katlandığında çok kompak hale gelmediğini okudum. Dahon ve Tern markalarıysa bu sınıfın biraz daha premium markaları. Zirvedeyse Brompton var.