Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bisikletçi kimler vardı burda @kenblock dan başka? Salcano ng650yi nasıl bilirsiniz?:D
Bein varım :D
image.jpeg

Bende katlanırlara bakıyorum geçen gün denk geldi bindim birtanesine çok rahat ilerliyor hızlanıyor ama manevra yeteneği yok 10km 5 kez düşüyordum :) birde son hızı az geldi yine aynı yolda 3 kez bitti dahon vybe d7 düşünüyorum önerisi olan var mı ?
Taşıma avantajı haricinde alinasi hiçbir özelliği yok ama tasima kolayligi bile almak için bir sebep .

Bisiklet aparatli otobüs beklemez katlar binersin lastigin patlar toplu taşıma ile devam edersin . Arabanin bagajinda durur ihtiyacın olduğunda kullanirsin . Calinirmi komsular ne yapar demezsin katlar odana alirsin ama gel gelelim rampa cikmak-son hiz vb. konularda geride kalir . 26"katlnirlar var onlara bakabilirsiniz .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende katlanırlara bakıyorum geçen gün denk geldi bindim birtanesine çok rahat ilerliyor hızlanıyor ama manevra yeteneği yok 10km 5 kez düşüyordum :) birde son hızı az geldi yine aynı yolda 3 kez bitti dahon vybe d7 düşünüyorum önerisi olan var mı ?
Yokuş performansı önemliyse bianchi ve carraronun 21 vitesli modelleri var ama onlarında katlandığında çok kompak hale gelmediğini okudum. Dahon ve Tern markalarıysa bu sınıfın biraz daha premium markaları. Zirvedeyse Brompton var.

25 sene olmuş içi hala yeni gibi sağından solundan ses mes gelmiyor, motoru nasıl bi malzemeyle yaptınız bu arabayı:D

Yokuş performansı önemliyse bianchi ve carraronun 21 vitesli modelleri var ama onlarında katlandığında çok kompak hale gelmediğini okudum. Dahon ve Tern markalarıysa bu sınıfın biraz daha premium markaları. Zirvedeyse Brompton var.

Brompton çok güzel eyvallah ta çooook pahalı.El yapımı ingiliz üretimi falan ama bir yere kadar :) Ama ilerde param olursa ana bisikletimin yanına bi Brompton kesinlikle koyarım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...