Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen it köpek saldırınca ne yapıyorsun..
İnsan saldirmasin yeter , bir defasinda 10-15 kişilik yaşitlarima karşı tek başıma kaldim .
Elma yiyordum elimde çakı vardı dilimleyerek yiyordum . Veledler bıçağı görünce dalaşmadılar Allahtan .

Canlıların hareketlerini iyi okumak lazim , ister kopek olsun ister insan . Saldiriya geçecek oldugu anda karşi atağı koymak lazim .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnsan saldirmasin yeter , bir defasinda 10-15 kişilik yaşitlarima karşı tek başıma kaldim .
Elma yiyordum elimde çakı vardı dilimleyerek yiyordum . Veledler bıçağı görünce dalaşmadılar Allahtan .

Canlıların hareketlerini iyi okumak lazim , ister kopek olsun ister insan . Saldiriya geçecek oldugu anda karşi atağı koymak lazim .

Benim adımı ver yeter knka :)

Vallahi daha neler okuyacam bu forumda bisikletin 1 ay serviste kaldigini ilk defa goruyor duyuyorum :D nesi var yahu bu kadar
Böyle olacağını bilsem binerdim öyle , kilitli maşa var kilitlemiyor bu kadar .

Fabrikaya gitti baya bekledi falan akıbetini bilemiyorum servis tanıdık , birkaç kere gittim yarin yine giderim yeter artık be :D

Böyle olacağını bilsem binerdim öyle , kilitli maşa var kilitlemiyor bu kadar .

Fabrikaya gitti baya bekledi falan akıbetini bilemiyorum servis tanıdık , birkaç kere gittim yarin yine giderim yeter artık be :D

1 ayda bana japonyadan 3 parca geldi mazda icin baya hizlilarmis :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...