İnsan saldirmasin yeter , bir defasinda 10-15 kişilik yaşitlarima karşı tek başıma kaldim .Sen it köpek saldırınca ne yapıyorsun..
Benim adımı ver yeter knkaİnsan saldirmasin yeter , bir defasinda 10-15 kişilik yaşitlarima karşı tek başıma kaldim .
Elma yiyordum elimde çakı vardı dilimleyerek yiyordum . Veledler bıçağı görünce dalaşmadılar Allahtan .
Canlıların hareketlerini iyi okumak lazim , ister kopek olsun ister insan . Saldiriya geçecek oldugu anda karşi atağı koymak lazim .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Panpa yesilovalilar işte yaBenim adımı ver yeter knka
Olur böyle vakalar , genelde köylerden geçerken sıkıntı olur böyle .
Ben araba sürerken it köpek hep bana saldırıyor.
Vallahi daha neler okuyacam bu forumda bisikletin 1 ay serviste kaldigini ilk defa goruyor duyuyorum nesi var yahu bu kadarMüdürüm benim bisiklet neredeyse 1 aydır serviste , bu servisin bana verdiği ikâme bisiklet . Geri veresim gelmiyor alıştım buna be ...
doğuş otoya mı verdinMüdürüm benim bisiklet neredeyse 1 aydır serviste , bu servisin bana verdiği ikâme bisiklet . Geri veresim gelmiyor alıştım buna be ...
Dsg arza vermiş 2 bakımdır sanayide olduğu için iyi niyet garantisi yokmuş kasko şirketide 2 hafta önce iflas ertelemeye gitmiş orayı bekliyorlar.Vallahi daha neler okuyacam bu forumda bisikletin 1 ay serviste kaldigini ilk defa goruyor duyuyorum nesi var yahu bu kadar
Bisiklet komple yok olmuş yoktan var ediyorlar (tövbe tövbe)Vallahi daha neler okuyacam bu forumda bisikletin 1 ay serviste kaldigini ilk defa goruyor duyuyorum nesi var yahu bu kadar
Böyle olacağını bilsem binerdim öyle , kilitli maşa var kilitlemiyor bu kadar .Vallahi daha neler okuyacam bu forumda bisikletin 1 ay serviste kaldigini ilk defa goruyor duyuyorum nesi var yahu bu kadar
1 ayda bana japonyadan 3 parca geldi mazda icin baya hizlilarmisBöyle olacağını bilsem binerdim öyle , kilitli maşa var kilitlemiyor bu kadar .
Fabrikaya gitti baya bekledi falan akıbetini bilemiyorum servis tanıdık , birkaç kere gittim yarin yine giderim yeter artık be
İyimiş valla biz almanya'dan gelecek trim parçasını 1 aydan fazla bekledik.1 ayda bana japonyadan 3 parca geldi mazda icin baya hizlilarmis
vayy be neler yapmislar, hic haberim yoktu yeni ogrendim
ben varim kullandigim bisiklet https://www.kross.pl/en/2014/mtb-xc-26quot/level-a2Bisikletçi kimler vardı burda @kenblock dan başka? Salcano ng650yi nasıl bilirsiniz?
Yazdığım bisikler bende var zaten 6 yıl önce ben hevesliyken almıştık zamanla az kullanmaya basladim uzun süredir de kilidini bile açmadım, genel olarak nasıl bi bisiklet onu merak etmiştimben varim kullandigim bisiklet https://www.kross.pl/en/2014/mtb-xc-26quot/level-a2
ormanda nehir kenarinda falan turlarim haftasonlari, gecen sene 350 km yol katettim, hobi amacli kisa turlar yapiyorum.