Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 ay önce hiç bir borcum yoktu. Şimdi ise tam 2800 tl bankaya borcum oldu.
nasıl oldu
1500 lira arabanın sigortasına verdim.
1000 lira 4 gece 5 gün tatile verdim.
360 lirayada lastik aldım ama bununda 1 taksidini ödedim.

Kredi kartı 2000 tl limit koymuştum. ikinci kredi kartımıda kullanmak zorunda kaldım. birazda nakit eksi bakiye cektim.
Oldu kabak gibi 2800 tl borç. Her ay 714 tl taksit ödeyeceğim. En az 5 ay durum böyle :) Yaz ayının başında borçla girdik.
Daha bunun arabanın bakımı, kurban ve Ramazan bayramları var. Öff :)

Insanlar geceleri su hizlara nasil cikiyor hayret vallahi. Videodan bile belli oluyor yeterli mesafeyi goremedigi. Bir sey ciksa garanti vurur. Ilginc gercekten. Ama ses efsane tabii..
videoda kamyon falan var, video nerede cekilmis bilmiyorum . ben asiri hiz denemelerini alman otobaninda yapiyorum hem yasal hem guvenli, simdi burayi aciklamak istiyorum guvenli dememde ki sebep su, her gittigimde otoban cok sakindi sakin olmasaydi videodaki gibi kamyonlar olsaydi 150 yi gecmezdim, trafigi yavaslatan senin fren yapmana neden olabilecek yada tehlikeye sokabilecek arac yoktu, tam tersi arkandan bir ferrari selektor yapabilir yani sen baskasini yavaslatabilirsin :D nitekim beni gecen bir alfa romeo 8c vardi ruyama girdi kirmizi seytan,
dipnot: alman otobaninda video kaydi yapmak katiyen yasaktir, cezasi buyuk, yoksa simdiye kadar birkac video cekerdim.

Son düzenleme:
videoda kamyon falan var, video nerede cekilmis bilmiyorum . ben asiri hiz denemelerini alman otobaninda yapiyorum hem yasal hem guvenli, simdi burayi aciklamak istiyorum guvenli dememde ki sebep su, her gittigimde otoban cok sakindi sakin olmasaydi videodaki gibi kamyonlar olsaydi 150 yi gecmezdim, trafigi yavaslatan senin fren yapmana neden olabilecek yada tehlikeye sokabilecek arac yoktu, tam tersi arkandan bir ferrari selektor yapabilir yani sen baskasini yavaslatabilirsin :D nitekim beni gecen bir alfa romeo 8c vardi ruyama girdi kirmizi seytan,
dipnot: alman otobaninda video kaydi yapmak katiyen yasaktir, cezasi buyuk, yoksa simdiye kadar birkac video cekerdim.
Alman otobaninda yolun uygunluk durumuna gore ben de hiz yaparim kesinlikle. Ama geceleri ozellikle otobanda yuksek hiz cok tehlikeli oluyor. Hele bunun gibi 200 kmh ustu hizlarda onune bir hayvan veya yol ustunde yabanci bir cisim falan cikmasi durumunda imkani yok kurtaramazsin. En iyi aydinlatma teknolojisine sahip farlar bile belli yuksek hizlardan sonra yeterli gorusu saglamada eksik kalabiliyor maalesef.

Video kaydını nasıl anlıyorlar?

2018-05-03 12.57.05.jpg

@Sailor pasta cila - boya koruma icin getirdim servise. Bakalim sonuc nasil olacak..

Gidis yolu dogru makina yanlis ortalama bir sonuc olur. Hare olusur muhtemel ama araban gri gormezsin sen.
Gozumu karartip iyi bir makina alasim var elle yapilmiyor boyle seyler
Ustundeki kilcal cizikler gidebildigi kadar gitsin, yastan oturu de boya yanigi gibi seylerin olusma suresini biraz uzatsin bana yeter acikcasi. Ekstra bir sonuc beklemiyorum desem yeridir.

Bu makineden de burada 1 tane varmis, digerini siparis etmisler. Makine kolaylik gercekten. Elle onun kadar iyi yedirilmiyor.

Ustundeki kilcal cizikler gidebildigi kadar gitsin, yastan oturu de boya yanigi gibi seylerin olusma suresini biraz uzatsin bana yeter acikcasi. Ekstra bir sonuc beklemiyorum desem yeridir.

Bu makineden de burada 1 tane varmis, digerini siparis etmisler. Makine kolaylik gercekten. Elle onun kadar iyi yedirilmiyor.
aslında boya yanıgı uzun sure guneste durmaktan meydana gelır. araba bakımsız ıse bu surec daha cabuk olur. cılası boya koruması yapılan araba gecıktırır. ama her pasta cıla surecınınde boyayı ıncelttıgını unutma. bu ıslemlerden sonra boyaya ıyı bak yeterlı

aslında boya yanıgı uzun sure guneste durmaktan meydana gelır. araba bakımsız ıse bu surec daha cabuk olur. cılası boya koruması yapılan araba gecıktırır. ama her pasta cıla surecınınde boyayı ıncelttıgını unutma. bu ıslemlerden sonra boyaya ıyı bak yeterlı
Usta geldi yanima simdi de aracinin boyasi cok saglikli. Ustunde kilcal cizik veya yipranma yok masaallah dedi. Muhtemelen bu boya beni uzun sure idare eder. Zaten pasta cilayi bile 3 sene sonra yaptirdim. Bir sonrakini de en az o kadar zaman sonra yaptiririm

Usta geldi yanima simdi de aracinin boyasi cok saglikli. Ustunde kilcal cizik veya yipranma yok masaallah dedi. Muhtemelen bu boya beni uzun sure idare eder. Zaten pasta cilayi bile 3 sene sonra yaptirdim. Bir sonrakini de en az o kadar zaman sonra yaptiririm

Bizim 5 parçanın boyası yeni olduğu için araba hala tertemiz duruyor :)
edae41f7057c1bcf7f20a194cd2dfcad.jpg

Bizim 5 parçanın boyası yeni olduğu için araba hala tertemiz duruyor :)
edae41f7057c1bcf7f20a194cd2dfcad.jpg
Allah buyuk kaza vermesin boyaymis kaporta degiseniymis falan cok muhim degil kardesim. Firca veya kirli bez vurmadigin, kus pisliklerini temizledigin ve damla akitan agaclarin altina koymadigin muddetce boyan saglikli kalir diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...