Garip ama VAG deeelPolo 1.0 eco tsi dsg abs esr esp haylayn ama halojen far
Garip ama VAG deeelPolo 1.0 eco tsi dsg abs esr esp haylayn ama halojen far
is it love?Garip ama VAG deeel
Doğru tasarim göreceli bisey ben genel olarak sleeperlıkdan yanayımBence aşırı agresif ve çok fazla işlevsiz sadece görüntü olsun diye konulmuş detay içeriyorkatılmıyorum bence fotoğraftakinden daha güzel tasarımı beğeni beğenmemeye bi şey diyemem
Su arkada duran izgaramsi plastikler haric islevsel yav Type-RDoğru tasarim göreceli bisey ben genel olarak sleeperlıkdan yanayımBence aşırı agresif ve çok fazla işlevsiz sadece görüntü olsun diye konulmuş detay içeriyor
Oh mis gibi abi hayırlı olsunEkli dosyayı görüntüle 12862
Ekli dosyayı görüntüle 12863
Ekli dosyayı görüntüle 12864
@Sailor ve beyler, aracin son hali boyle.. Boya daha puruzsuz oldu. Yeterince de parladi. Herhangi bir leke veya iz kalmadi diyebilirim.
Bence ciddi ciddi izliyom ya yanliz izlenir ha bu film1,0 1,2 1,4 1,6 motorların filmini yapmışlar
İzledim farklı filmBence ciddi ciddi izliyom ya yanliz izlenir ha bu film
Eyvallah kardeşim sağolasınOh mis gibi abi hayırlı olsun
Hangi siteden izledin doktor, malum güzel yayın bulmak zorİzledim farklı film
hakan abi zaten taunusu komple 1000 liraya boyatmamis miydi ya nasil para istiyolar oyle tobest750 lira dediler vazgectim. Cok para istiyorlar
Hayırlı olsun, güle güle kullanınVatana millete hayırlı olsun ticaret gerçekleşmiş, arabamızı aldık ama ne aldık
Amin, inşallah hacımHayırlı olsun, güle güle kullanın
ben de ayni kafadayim keske sleeper olsaydi ama arabanin standart versiyonu bile civcivli tasarimli @Porsche de demis zaten, fk2 icin evet islevsiz parcalar vardi ama fk8de yok gibi bi sey ve basarimlarindan bazilarini da buna borcluDoğru tasarim göreceli bisey ben genel olarak sleeperlıkdan yanayımBence aşırı agresif ve çok fazla işlevsiz sadece görüntü olsun diye konulmuş detay içeriyor
Sorma, fiyatı duyunca koşarak kaçtımhakan abi zaten taunusu komple 1000 liraya boyatmamis miydi ya nasil para istiyolar oyle tobest