katılmıyorum bence fotoğraftakinden daha güzel tasarımı beğeni beğenmemeye bi şey diyememCanlı olarak fk8 type r gördüm, fotoğraflarda çirkin gözüküyordu ama gerçekte çok daha kötüymüş. Kime yaptırmışlar bu tasarımı?
katılmıyorum bence fotoğraftakinden daha güzel tasarımı beğeni beğenmemeye bi şey diyememCanlı olarak fk8 type r gördüm, fotoğraflarda çirkin gözüküyordu ama gerçekte çok daha kötüymüş. Kime yaptırmışlar bu tasarımı?
Aslında asıl amaci kar ama dediğin gibi kuma toprağa da hic acimadan giriyorum bazen ama full sehir ici kullanırım,her bulduğum boşlukta yüksek süratlere çıkıyorum lastik sesi beni benden alıyorHocam şehir içinde mi kullanıyorsunuz yoksa amacina uygun olarak kum,toprak vb yerlerde mi
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim Sanırım 350-400 civarı. Ön cam hariç.Yukarda birisi cam filmi sormuştu. Ortalama ne kadar tutar diye. Ben de merak ettim bir şey diyecek var mi
Beyler aracin marspiyellerini su sekil govde rengine boyatsam nasil olur ? Apaci isi duruyor mu sizce ?
Ekli dosyayı görüntüle 12858
Ekli dosyayı görüntüle 12859
bence guzel duruyorBeyler aracin marspiyellerini su sekil govde rengine boyatsam nasil olur ? Apaci isi duruyor mu sizce ?
Apaçi durmaz da arka tamponda da benzer detay var alt kısımda, orayı da boyatmazsan sırıtabilir gibi.Beyler aracin marspiyellerini su sekil govde rengine boyatsam nasil olur ? Apaci isi duruyor mu sizce ?
Fiyat almadim zaten daha kac para bilmiyorum. Henuz bende karar veremedim.Plastik daha güzel bence abi gene de sen bilirsin
bence guzel duruyor
Bir bakayim, fiyat alayim da her seyi o belirleyecek. Tutup simdi 500 600 lira isterlerse girismem.Apaçi durmaz da arka tamponda da benzer detay var alt kısımda, orayı da boyatmazsan sırıtabilir gibi.
apaci isi durmuyor ama siyahla grinin kontrastı kaybolur. ben boyatacak olsam siyah tercih ederdim boylece hem plastik goruntusunden kurtulup hem de daha guzel bi kontrast yakalarimBeyler aracin marspiyellerini su sekil govde rengine boyatsam nasil olur ? Apaci isi duruyor mu sizce ?
750 lira dediler vazgectim. Cok para istiyorlarapaci isi durmuyor ama siyahla grinin kontrastı kaybolur. ben boyatacak olsam siyah tercih ederdim boylece hem plastik goruntusunden kurtulup hem de daha guzel bi kontrast yakalarim
Komple boyaya ne diyeceklerdi acaba750 lira dediler vazgectim. Cok para istiyorlar
Onu sormadim bile muhtemelen bir 3 katindan fazla isterlerKomple boyaya ne diyeceklerdi acaba
Yukarda birisi cam filmi sormuştu. Ortalama ne kadar tutar diye. Ben de merak ettim bir şey diyecek var mi
Polo 1.0 eco tsi dsg abs esr esp haylayn ama halojen farVatana millete hayırlı olsun ticaret gerçekleşmiş, arabamızı aldık ama ne aldık