bicapsHangi siteden izledin doktor, malum güzel yayın bulmak zor
bicapsHangi siteden izledin doktor, malum güzel yayın bulmak zor
hayirli olsun karsim kazasiz belasiz binin insallah ipucu ver bakalim bilebilecek miyiz culyetta ilk tahminimVatana millete hayırlı olsun ticaret gerçekleşmiş, arabamızı aldık ama ne aldık
İpucunu verdim ya yav pazarlıkla 90 95 arasına geldi beyaz renk vag değil mini değil gerisi kısmethayirli olsun karsim kazasiz belasiz binin insallah ipucu ver bakalim bilebilecek miyiz culyetta ilk tahminim
Abicim gül gibi araban var bulaşma bu detailing işlerine başımıza iş alırızBu arada beyler, benim aracin marspiyeller plastik oldugu icin zamanla rengi matlasip solmustu. Serviste su urunu kullandilar ve sonuc mukemmel oldu. Aracin uzerindeki tum plastik aksamlara bunu surup ilk gunku haline getirebilirsiniz. Bende temin edecegim yakinda.
Ekli dosyayı görüntüle 12865
Yok detail işlerine girmem zaten. Benim aracın dışındaki plastik aksamlar solup grileşmeye başlamıştı. Yıkasam da siyah görüntü vermiyordu. Bu plastiklerin üzerinde bir yağ tabakası olurmuş ve parlaklığı o yağ verirmiş. Zamanla bu yağ tabakası kaybolunca renk soluyor. İşte bu ürün, plastiği besleyip o yağ tabakasını canlandırıyormuş ki gözümle de gördüm. Dış tarafta rengi solan ne kadar plastik varsa canlı siyah renge dönüştü sıfır aldığım gibi oldu.Abicim gül gibi araban var bulaşma bu detailing işlerine başımıza iş alırızEkli dosyayı görüntüle 12866
Bu Honda'yı anlamak ciddi anlamda mümkün değil. 180 hp'lik aracına cvt şanzıman koyuyor, 1.6 litrelik dizel aracına yeni gelecek otomatik şanzımanda ise ZF 9 ileriyi koyuyor. Vallahi akıl sır erdiremiyorum.
her yere bi ipucu bırakmissin babus cozemedim vallaİpucunu verdim ya yav pazarlıkla 90 95 arasına geldi beyaz renk vag değil mini değil gerisi kısmet
her yere bi ipucu bırakmissin babus cozemedim valla
Vag almistir kesin
Yok valla VAG değilVag almistir kesin
Onu tahmin ettim ama performanslı aracın gücünü kısıp cvt koyuyorlar, performans iddiası olmayan dizel makineye performanslı şanzıman koyuyorlar. Harbiden bu terslikte bir iş var Dizel araçların üretim maliyeti daha yüksektir. Madem üretim maliyeti yüksek bir araca, yine maliyeti yüksek bir zf şanzıman koyabiliyosan, benzinli modeline de koyabilirlerdi diye düşünüyorum. Madem zf'i satın aldın, bırak cvt'yi koy zf'i herkes satın alsın honda'yı.Hocam maliyet ve sağlamlık başka sebebi yok. Büyük olasılık o cvt torka dayanmıyor bu yüzden benzinlinin torkunu 220 düşürdüklerini düşünüyorum. Aynı Vw nin dsg dq200 da 250 torku geçmeme olayı gibi.
Sağol hacım yok V40 değil onlar biraz tuzlu yoksa 115 e vardı bi tane mavi inscription.@Porsche hayırlı olsun. V40 ?
Param olsa da ben alsam..BMW May Fest'e özel sınırlı sayıda BMW 318i, BMW 4 Serisi, BMW 520i, BMW X1 sDrive16d ve BMW X5 modellerinde Harman Kardon ses sistemi donanımı hediye.
geçen gün maslakta yanımdan beyaz bir 911 geçti aynı şeyi söyledim, 3 saat sonra arabayı vurdum allah elimizdekini almasın çok şükür demek lazım ama nefis bu hep daha iyisini istiyorParam olsa da ben alsam..
Allah'a çok şükür kesinlikle.. Serviste her yanım mondeo kaynıyordu. Kendi aracımı unuttum onlara bakıp durdum. Sonra nankörlük etme deyip vicdan azabı çektim. Bunun harbiden sonu yok. İnsan hep daha iyisini istiyor.geçen gün maslakta yanımdan beyaz bir 911 geçti aynı şeyi söyledim, 3 saat sonra arabayı vurdum allah elimizdekini almasın çok şükür demek lazım ama nefis bu hep daha iyisini istiyor
Onu tahmin ettim ama performanslı aracın gücünü kısıp cvt koyuyorlar, performans iddiası olmayan dizel makineye performanslı şanzıman koyuyorlar. Harbiden bu terslikte bir iş var Dizel araçların üretim maliyeti daha yüksektir. Madem üretim maliyeti yüksek bir araca, yine maliyeti yüksek bir zf şanzıman koyabiliyosan, benzinli modeline de koyabilirlerdi diye düşünüyorum. Madem zf'i satın aldın, bırak cvt'yi koy zf'i herkes satın alsın honda'yı.
Iste ondan bahsediyorum; zaten maliyeti yuksek dizel motora zf'i koymaya cekinmiyorsan, yine satar diyorsan, maliyeti daha dusuk performansli benzinli motora hayli hayli koyabilirlerdi. 3-4k fazla para istesinler ne olacak ? Cvt yerine zf'e degerdi 180 hp'lik motorda.Tamam da maliyetler artacak bu sefer. Arabanın fiyatı daha da yükselecek. Bundan dolayı koymamışlardır.