Bir basin lansmaninda oldukca begenildigi konusuluyordu. Hatta onden ceker versiyonlar icin uretilen 8 ilerisi de begenilmis. Ama pek fazla bilgi yok onun haricinde. Makyajli mustang ve yeni camaro zl1 testleri varsa oradan bakilabilir.Forddaki 10 ileri otomatik sanzimani cok merak ediyorum, bir elime dusse de baksam nasilmis
Zf8 ile karsilastirmali verisi var mi ? vites gecis hizi ve oranlarini gorebilecegimiz bir tabloBir basin lansmaninda oldukca begenildigi konusuluyordu. Hatta onden ceker versiyonlar icin uretilen 8 ilerisi de begenilmis. Ama pek fazla bilgi yok onun haricinde. Makyajli mustang ve yeni camaro zl1 testleri varsa oradan bakilabilir.
Bayiliyorum bu sanzimanlara. Tas gibi saglam hissettiriyorlar, ilk gaz tepkileri mukemmel, hele bir de uzerinde biraz calisilmisa vites dusurme tepkileri ve tuketim ekonomisi de iyi hale geliyor. Bir otomatik sanzimandan ne bekliyorsan hepsini sunabiliyor.Bence herkes paşa paşa tork konvertörlülere dönecek
ayni fikirdeyim, en hosuma giden tarafi, dur-kalk trafik, yokus rampa banamisin demiyor, isindim ben saga cek demiyor, baya sorunsuz,Bayiliyorum bu sanzimanlara. Tas gibi saglam hissettiriyorlar, ilk gaz tepkileri mukemmel, hele bir de uzerinde biraz calisilmisa vites dusur tepkileri ve tuketim ekonomisi de iyi hale geliyor. Bir otomatik sanzimandan ne bekliyorsan hepsini sunabiliyor.
Maalesef, henuz cok yeni. Hatta 8 ileri versiyonu daha ilk kez kullanilacak diye biliyorum. Muhtemelen bu yaz ortasi ve sonlarina dogru o ayrintili bilgiler ortaya cikar.Zf8 ile karsilastirmali verisi var mi ? vites gecis hizi ve oranlarini gorebilecegimiz bir tablo
Onu f10 kasada ki zf'de hissetmistim. Bayilmistim. Calisilmis bir tork konvetorlu sanzimanin hali cok baska oluyor.ayni fikirdeyim, en hosuma giden tarafi, dur-kalk trafik, yokus rampa banamisin demiyor, isindim ben saga cek demiyor, baya sorunsuz,
Az daha tüyo plsSağol hacım yok V40 değil onlar biraz tuzlu yoksa 115 e vardı bi tane mavi inscription.
Hmm o zaman cam tavanı ve xenon farları var diyimAz daha tüyo pls
Bence Alfa
308 yada kardeşleriHmm o zaman cam tavanı ve xenon farları var diyim
Yok beyaaa SW arabalara bayılıyorum ama Auris TS olmamış ağa . O zaman 5 dakika sonra başlıkta ne aldığımızı paylaşayım sonra bana geçince neler yapabiliriz konuşak .@Porsche auris ts hybrid
AlfaYok beyaaa SW arabalara bayılıyorum ama Auris TS olmamış ağa . O zaman 5 dakika sonra başlıkta ne aldığımızı paylaşayım sonra bana geçince neler yapabiliriz konuşak .
+1. Ben kullanırken arabanın orta konsol yolcunun kucağına fırlamıştı ama yol tutuşu, sürüş hissi ve şanzımanı çok çok iyiydi. Yeni Fiesta'nın şanzımanından çok daha iyiydi, EAT6'lara çok benziyordu. Benim kullandığımda direksiyon ısıtma da vardı ama arka camlar manueldişanzıman muhabbeti dönerken bişi söylemek istiyorum bir iki gündür yeni corsa benzin otomatik kullanıyorum son zamanlarda b sınıfında bindiğim en güzel otomatik şanzuman corsadaydı neredeyse sarsıntısız vites geçişleri vardı ve tk bir kutuya rağmen çok hızlıydı