Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forddaki 10 ileri otomatik sanzimani cok merak ediyorum, bir elime dusse de baksam nasilmis :)
Bir basin lansmaninda oldukca begenildigi konusuluyordu. Hatta onden ceker versiyonlar icin uretilen 8 ilerisi de begenilmis. Ama pek fazla bilgi yok onun haricinde. Makyajli mustang ve yeni camaro zl1 testleri varsa oradan bakilabilir.

Bir basin lansmaninda oldukca begenildigi konusuluyordu. Hatta onden ceker versiyonlar icin uretilen 8 ilerisi de begenilmis. Ama pek fazla bilgi yok onun haricinde. Makyajli mustang ve yeni camaro zl1 testleri varsa oradan bakilabilir.
Zf8 ile karsilastirmali verisi var mi ? vites gecis hizi ve oranlarini gorebilecegimiz bir tablo

Bayiliyorum bu sanzimanlara. Tas gibi saglam hissettiriyorlar, ilk gaz tepkileri mukemmel, hele bir de uzerinde biraz calisilmisa vites dusur tepkileri ve tuketim ekonomisi de iyi hale geliyor. Bir otomatik sanzimandan ne bekliyorsan hepsini sunabiliyor.
ayni fikirdeyim, en hosuma giden tarafi, dur-kalk trafik, yokus rampa banamisin demiyor, isindim ben saga cek demiyor, baya sorunsuz,

şanzıman muhabbeti dönerken bişi söylemek istiyorum bir iki gündür yeni corsa benzin otomatik kullanıyorum son zamanlarda b sınıfında bindiğim en güzel otomatik şanzuman corsadaydı neredeyse sarsıntısız vites geçişleri vardı ve tk bir kutuya rağmen çok hızlıydı

şanzıman muhabbeti dönerken bişi söylemek istiyorum bir iki gündür yeni corsa benzin otomatik kullanıyorum son zamanlarda b sınıfında bindiğim en güzel otomatik şanzuman corsadaydı neredeyse sarsıntısız vites geçişleri vardı ve tk bir kutuya rağmen çok hızlıydı
+1. Ben kullanırken arabanın orta konsol yolcunun kucağına fırlamıştı ama yol tutuşu, sürüş hissi ve şanzımanı çok çok iyiydi. Yeni Fiesta'nın şanzımanından çok daha iyiydi, EAT6'lara çok benziyordu. Benim kullandığımda direksiyon ısıtma da vardı ama arka camlar manueldi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...