Bence Alfa Romeo Giulietta @Porsche
Hiç bakmıyom ki fasdfasdAçıkladım başlıkta
Baklavasını yeruk artık dimi @SailorBaksana yav
Haydaaaa bi de o var demi adetten . Bakarız artık bişeyler baklava foruma sakat sonra mazallah .Baklavasını yeruk artık dimi @Sailor
@İstanbulluu sana taze kan getirdik. Ben yeni buldum bu adamı selden dolayı hurda sayılan teslayı alıp tamir edip kullanıyor.
al ama ben bu konuda muzdarıbım yada daha dogrusu bır konuyu es gecıyorum galıba. orada satılan her turlu pastayı denedım cızıklerı tam almıyor. alıyor mesela artık gecıcı doldurdugu ıcın herhalde gerı donuyor yada hıc almıyor. makıne alsam ısıtcak yakacak korkuyorum bu detaılıng dunyasını anlamak ımkansız galıba orada bırde ıyı markalar yok alalım dersen netten alalım adam gıbı. cıla konusunda ufak tefek guzel seyler var ama hare gıderıcı pasta vs cık ya napsak bılmıyorum astra yı sadece temızlıyorum daha bauhaus tan memnun degılım ben alacaksak baska yer bulalım@Sailor kaptanım haftaya cumartesi veya pazar iki günden birinde bizim garaja davetlisin haberin ola sizin Astra'ya ve bizim italyan kıza girişecez haftaya bi ara bauhaus'a gidip bende bi kaç malzeme alacam hatta .
Hayirli olsun yeni araciniz,@Sailor kaptanım haftaya cumartesi veya pazar iki günden birinde bizim garaja davetlisin haberin ola sizin Astra'ya ve bizim italyan kıza girişecez haftaya bi ara bauhaus'a gidip bende bi kaç malzeme alacam hatta .
Valla bence haftaya bi bakalım garajda duruma göre alırız senle bişeyler dert değil sende ön farların matlığını giderici bişey var mı fotolardan biraz soluk gibi durdu tam anlayamadım.al ama ben bu konuda muzdarıbım yada daha dogrusu bır konuyu es gecıyorum galıba. orada satılan her turlu pastayı denedım cızıklerı tam almıyor. alıyor mesela artık gecıcı doldurdugu ıcın herhalde gerı donuyor yada hıc almıyor. makıne alsam ısıtcak yakacak korkuyorum bu detaılıng dunyasını anlamak ımkansız galıba orada bırde ıyı markalar yok alalım dersen netten alalım adam gıbı. cıla konusunda ufak tefek guzel seyler var ama hare gıderıcı pasta vs cık ya napsak bılmıyorum astra yı sadece temızlıyorum daha bauhaus tan memnun degılım ben alacaksak baska yer bulalım
Teşekkür ederim .Hayirli olsun yeni araciniz,
compaund var bende o baya eskı halıne getırıyor olmadı plastıx almak gerekır ama ben memnunum gerek duymadım almayaValla bence haftaya bi bakalım garajda duruma göre alırız senle bişeyler dert değil sende ön farların matlığını giderici bişey var mı fotolardan biraz soluk gibi durdu tam anlayamadım.
O zaman onla bi bakarız duruma göre daha iyisini alırızcompaund var bende o baya eskı halıne getırıyor olmadı plastıx almak gerekır ama ben memnunum gerek duymadım almaya
Müdür en son ismarliyordu 1.5 sene olmuş be ...Haydaaaa bi de o var demi adetten . Bakarız artık bişeyler baklava foruma sakat sonra mazallah .
Panpa madem vaktin var internetten al , kaliteli markaları avmlerde bulamazsın .@Sailor kaptanım haftaya cumartesi veya pazar iki günden birinde bizim garaja davetlisin haberin ola sizin Astra'ya ve bizim italyan kıza girişecez haftaya bi ara bauhaus'a gidip bende bi kaç malzeme alacam hatta .
bu pasta işinden nefret ediyorum ben ya .makına alsam ugrasmam el ıle olmuyor bu nedır yavPanpa madem vaktin var internetten al , kaliteli markaları avmlerde bulamazsın .
İllaki Bauhaus tan alacağım diyorsan turtle wax ürünleri iyidir , birde kırmızı ambalajlı alman bayraklı bir marka vardı adini unuttum onlarda fena değildir .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaman çok zaman yok yok ya araba bi gelsin kaptanla duruma bakalım ona göre alırızPanpa madem vaktin var internetten al , kaliteli markaları avmlerde bulamazsın .
İllaki Bauhaus tan alacağım diyorsan turtle wax ürünleri iyidir , birde kırmızı ambalajlı alman bayraklı bir marka vardı adini unuttum onlarda fena değildir .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi