Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu pasta işinden nefret ediyorum ben ya .makına alsam ugrasmam el ıle olmuyor bu nedır yav :D
kaptanım salı günü tam öğlen saati bir benzinlikte güneş altında cila attim ne biçim terledim yoruldum var ya anlatamam , güzel mekan olursa ekipman iyiyse olur neden olmasın :) yoracak tabiki ama olsun .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaptanım salı günü tam öğlen saati bir benzinlikte güneş altında cila attim ne biçim terledim yoruldum var ya anlatamam , güzel mekan olursa ekipman iyiyse olur neden olmasın :) yoracak tabiki ama olsun .

Mekan dert değil yav tozsuz, kapalı ve serin mekanımız hazır :D

cıla atılıyor da el ıle pasta olmuyor :D o kadar para verdım meguıars compaund aldım tırt cıktı ya el ıle performans alamıyorum yada alet ıle yapılmalı yadaaaa kapatıcı ozellıgı gecıcı senın fıkrın nedır urun hakkında ?

Atatürk Olimpiyat Stadı yeniden inşa edilecekmiş. Güncel stad yıkılıp yenisi mi yapılacak, yoksa kapsamlı bir revizyondan mı geçirilecek anlayamadım. Yerli ve milli mottosunun dillerden düşmediği dönemde İngiliz bir mimarlık ofisine tasarlattırılan, 3dmax kullanmaya yeni başlamış 3. sınıf mimarlık öğrencisinin yapacağı tipte bir proje açıkcası. Keşke Euro 2024'ü biz yapabilsek ama doğru düzgün olmayan lobimizle, ülkenin en büyük klüpleri birbirine girmişken, futbol boğazına kadar siyasete batmışken hala stad ve yol yaparak Euro 2014'ü almaya çalışlıyoruz.
https://www.archdaily.com/893637/af...turkeys-soccer-stadium-for-uefa-euro-2024-bid
http://www.arkitera.com/haber/30177/ataturk-olimpiyat-stadinin-yeniden-yenisi-yapiliyor

Ekli dosyalar

• aerial_view-final.jpg
    aerial_view-final.jpg
    572.5 KB · Görüntüleme: 256
  • view4-final.jpg
    view4-final.jpg
    411.1 KB · Görüntüleme: 201
Harbi fiyatını hak etmiyor haaa. Geçen hafta İzmir'de Fransız Konsolosluğunun orda olan barda sergileniyordu fiyatı 220k civarıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...